Remodellering salg Tips

February 20

Konkurrence for renovering er stiv i disse dage, så remodelers skal være særligt dygtige til at lukke salget til at overleve. Hvorvidt en boligejer ønsker at gøre forbedringer til at modtage en bedre pris for hans ejendom, eller blot ønsker at gøre sit hjem mere egnet til sin familie, påhviler det den hjem remodeler at yde god service til en rimelig pris at konkurrere. Han skal udvikle andre færdigheder til at hjælpe med at vinde forretninger, samt.

Kundeemnets virksomhed

Find ud af business din Prospect, før du foretager det første opkald. Lad os er sige den person, til hvem du er ved at kalde i forretningsområdet detailsalg. Find ud af, hvad du kan om de produkter han sælger fordi du vil have noget af interesse at tale om begyndelsen af opkaldet. Det er en måde for dig at give oplysninger til din udsigt, der kunne skabe et forhold, før du taler om jobbet.

Lytte godt

Lyt! Din udsigt har sandsynligvis givet en masse tanker om forbedringerne, han gerne ville gøre til sit hus. Tillade ham at vocalize disse tanker, før du deler alternativer. På mange måder sit hjem er meget vigtigt at din udsigt, så jo mere du lade ham fortælle dig, hvad han har i tankerne, jo mere sandsynligt vil du blive en succes i landing virksomheden.

Være eksperten

Har en løsning på et problem, der opstår i den indledende diskussion med udsigten. For eksempel, han ønsker at tilføje et andet badeværelse men er generet af at få de lige lokale tilladelser fra den lokale regering. Sætte hans sind på lethed ved at sige, du eller din virksomhed vil give alle nødvendige tilladelser til at gøre arbejdet. Det vil sige at udsigten til, at du er "på toppen af dit spil" og din er en ekspert på dit område.

Budget

Tackle budgettet kun efter du har aftalt den rette fremgangsmåde. Hvis du rejser spørgsmålet om penge før du har stifte bekendtskab med udsigten, er det sandsynligt, han tror, du er kun interesseret i størrelsen på jobbet. Tage en professionel tilgang og diskutere budgettet kun efter du har aftalt den rette fremgangsmåde.

Tage noter

Tage rigelige notater mens du går gennem huset og stille en masse spørgsmål din udsigt sandsynligvis er meget stolt af sit hjem og dermed, du vise dig er meget interesseret, så godt.

Åbent hus

Når en remodeling job handler om halv færdig, skabe en begivenhed, hvor du vil invitere flere af dine kundeemner til stedet for at forklare, hvad job indebar og den kvalitet, som din virksomhed troede var nødvendige for at fuldføre den. Være sikker på du får godkendelse af boligejer, før du fortsætter, dog.

Receptioner

Invitere både dine leverandører og udsigterne til at vise din påskønnelse. Kontroller hver udsigten opfylder forskellige leverandører for at vise, at du skal satse på flere af dem til at gøre et bestemt job. Det vil tilføje troværdighed til din virksomhed, hvilket bør udmønte sig i mere salg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com