Rengøring & genskabe antikke møbler

February 24

Introduktion

Rengøring og genskabe antikke møbler er ikke meget vanskeligt, men er meget tidskrævende--- og umagen værd det tager. Før du starter projektet, finde ud af, hvilken type af træ antikke møbler stykke er lavet af. Der er forskellige pletter ud på markedet og hver type af træ har en plet, der matcher det i farve. Vælg et sted, der kan være ventileret på ydersiden, som dampene fra stripper og pletten kan overvældende.

At blive klar

For dette projekt, skal du bruge skrabere i forskellige størrelser, avis, Strypeeze oprindelige Remover, pensler i forskellige størrelser, maling, spande, klude og bejdse. Køb gummihandsker, da Strypeeze er skadelige for huden. Gummihandsker bør også anvendes, når farvning i projektet som pletten ikke kommer ud af dine hænder.

Lå mindst fem til seks lag af avisen i stueetagen hvor du arbejder. Avis lag bør omfatte mindst tre fødder forbi området af stykket af møbler du vil arbejde på. Stå stykke af antikke møbler på avisen.

At fjerne gammel pletten og maling

Hæld nogle Strypeeze i en medium størrelse spand. Brug en stor pensel, børste Strypeeze på overfladen af projektet. Gøre små områder ad gangen. Må ikke bekymre dig om at komme ind i revner endnu. Tillade Strypeeze til at angive i henhold til instruktionerne på kan. Jo tykkere oprustning af maling eller pletten, jo længere Strypeeze vil skulle arbejde.

Brug en stor skraber til at forsigtigt fjerne hovedparten af maling eller pletten og Strypeeze. Hold skraberen henne ved en sagte indfaldsvinkel for ikke at gouge eller ridse stykket af møbler. Du vil ikke få hver bit af maling eller pletten fra første gang omkring. Gentag disse trin, indtil pletten er fjernet fra det hele stykke af møbler. Ændre aviserne, efter behov.

Male flere Strypeeze på stykket af møbler efter behov. Også, bruge en mindre pensel til at få Strypeeze ind i små områder. Gnid Strypeeze i svært at fjerne områder af pletten med en klud. Skrubbe vil fjerne nogle af de skrappere områder af pletten du ikke var i stand til at fjerne med den oprindelige skrabning. Gør kun små afsnit på et tidspunkt. Gentag indtil hele pletten er blevet fjernet.

Færdigbehandling af

Male stykke af antikke møbler med ordentlig pletten. Gør det muligt at fastsætte i mindst 48 timer eller som anbefalet kan af pletten. Jo længere det sæt, jo mere pletten vil suge ind i træet. Påfør lag af pletten, indtil du når den farve, du vil, så pletten til at indstille korrekt mellem frakker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com