Rengøring keramiske fliser efter fugning

December 22

Slippe af med overskydende fugemasse

Fugning keramiske fliser er det sidste trin i installationen. Injektionsmørtel, enten silicium eller cement-baserede, fordeles i hullerne mellem fliserne. Brug værktøjet injektionsmørtel-spredning som din klinge, forsigtigt løfte off enhver injektionsmørtel at pinde op for højt mens det er stadig frisk. Efter injektionsmørtel er blevet fuldt anvendt til fliser, men før det har tørret, brug en fugtig klud eller svamp til at rengøre overflader, medmindre din injektionsmørtel retninger instruere dig om ikke at få det våde indtil efter det har sat (de fleste injektionsmørtel præparater kan nemt tolerere dette trin, men nogle ikke rådgive det, så tjek din retninger).

Forsegle injektionsmørtel

Efter injektionsmørtel er fuldt ud indstillet, spray fliserne med en aerosol cementmørtel sealer. Det hærder og sæler injektionsmørtel, således at det kan opretholdes nemt. Det giver også beskyttelse mod ultraviolette stråler. Give injektionsmørtel to ansøgninger af sealer. Brug derefter en ren tør hvid klud til at gnide off den rest, som gør flisen ser overskyet.

Holde de keramiske fliser ren

Vask fliserne på jævne mellemrum ved hjælp af en opløsning af vand og et mildt rengøringsmiddel. Bruge en gallon af vand med en fjerdedel kop af vaskemiddel. Anvende den med en blød svamp eller klud. Skyl det med rent vand. Brug ikke nogen slibende rengøringsmidler på keramiske fliser, fordi disse kan ridse finish eller fjerne sealer, som kunne gøre injektionsmørtel sårbar over for meldug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com