Rengøring metode af støbejern mad kværne

October 9

Rengøring metode af støbejern mad kværne

I de seneste år, har hånd-krank mad kværne taget en bagsædet til deres automatiserede modparter. Støbejern mad vinkelslibere er dog stadig i brug blandt dem, der værdsætter antikviteter og traditionelle tilberedningsmetoder. Plus er de relativt billig, nem at bruge og næsten umuligt at bryde. Rengøring vinkelsliberen, kan dog være forvirrende ved første blush. Men disse kværne er nem at demontere, ren og gemme til senere brug.

Instruktioner

•Køre den et eller to stykker brød igennem mølle, mens det stadig er samlet. Hvis du har jorden kød eller fedtet nødder i food grinder, vil brødet hjælpe absorbere den overskydende olie og gøre gearene meget lettere at rengøre.

•Disassemble støbejern grinder ifølge producentens anvisninger.

•Scrub overflade ned med en hvid klud fugtet med linolie indtil ingen mere rester eller restkoncentrationer overfører til rag. Dette er tilstrækkeligt, at hver dag rengøring. Hvis du finde kage på snavs eller partikler på vinkelsliberen, gå videre til trin to.

•Scrub overfladen af food grinder med sæbevand og en blød svamp. Hvis der er stadig genstridige snavs, blød mad grinder i sæbevand i et par minutter, og derefter krat igen. Når du har skyllet vinkelsliberen ren, sted mad vinkelsliberen stykker i en 150 grader Fahrenheit ovn, indtil de er knogle tør. Vinkelsliberen kan ruste hvis læg væk våd.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com