Rengøring varmt vandtanke med eddike

December 4

Når vand indeholder høje niveauer af mineraler er opvarmet forbi 131 grader Fahrenheit, vil de opløste mineraler størkne og danne en kalkflager skorpe på indersiden af vandvarmeren. Kalkflager vil forårsage din vandvarmer til gøre popping lyde, når den er i orden. Kalkflager vil også blokere varmerør og reducere effektiviteten af din vandvarmeren. Heldigvis, syre i æble cider eddike er perfekt til rengøring på indersiden af en vandvarmer og banke dem kalkflager partiklerne løs.

Instruktioner

•Drej vandvarmeren ud, enten på gas ventil eller på breaker. Drej håndtaget, hvis den er tilgængelig, eller bruge en skruenøgle til at slukke den tank vandforsyning.

•Drej på den nærmeste varmt vandhanen for at bryde vakuum og giver luft i systemet. Forlade varmt vandhane på en gang.

•Sæt en slange til den til afløbet-stikket i bunden af vandvarmeren. Kør anden enden af slangen til en nærliggende afløb. Drej ventilen over afløbet uret at tillade alt vandet til at løbe ud. Når alt vandet ud, Luk afløbsventil og slukke varmt vandhane.

•Locate anode stangen på toppen af vandvarmeren. Du kan have til at løfte et dække for at finde den bolt, der holder stangen i. Brug enten en unbrakonøgle eller en skralde svensknøgle med en 1 1/16-tommer dyb socket, afhængigt af bolt, til at løsne anode stangen. Træk stangen hele vejen ud.

•Sæt tragt i anode stang hul og hæld tre til fire gallon æble cider eddike i tanken. Re-indsætte anode stang og stramme bolten. Vente 24 timer, før du fortsætter.

•Forbind-lægger slangen på afløbet i bunden af ovnen, hvis du har fjernet det, og åbne ventilen. Drej på ventilen, der tillader vand ind i tanken og lad den køre i fem minutter. Mens den kører og dræning ud af slangen, kontrollere slange til bidder af kalk, der måtte tilstopning det.

• Luk afløbsventil og tænde et varmt vandhane. Vent indtil tanken fylder og kommer vand ud af vandhanen, som skal tage omkring seks minutter. Slå varmt vandhane og slå elektricitet eller gas levering til opvarmningsanlægget tilbage på.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com