Renovere et lille hus med Federal-stil interiør

September 25

Renovere et lille hus med Federal-stil interiør

Federal-stil hjem eksemplificere arkitektonisk Førstesatsen født i USA. Med en følelse af stolthed i amerikansk storhed træk den stil,--som er opstået ud af den amerikanske Revolution--elementer som ørne, skjold-lignende detaljer og tilbehør, der ligner urner eller trofæer. Den subtile farver og bløde romantik af føderalistiske stil gør det velegnet til små hjem, udlån dem enkle elegance med masser af polsk.

Oprette atmosfære med farve

Når renovere dit hjem i den føderale stil, valgte en blød farvepalet. Dæmpede toner som pulver blå, smøragtig gul eller fløde er karakteristiske for føderale hjem. Når parret med hvid trim, som var traditionelle for disse boliger, giver bløde væg farver et lille værelse en ren, poleret look uden overvældende det. For en moderne twist, flip din væg og trim farver ved at male den hvid væg og trim lys blå, salvie grøn eller lysegul.

Svælge i romansk Romantik

Den føderale stil er stærkt påvirket af gamle romerske og græske arkitektoniske former. Bygget på et fundament af retlinede linjer og accent med kolonner og krone støbning, Federal-stil hjem i besiddelse af en luft af kompleksitet. Når renovere dit hjem i denne stil, installere krone eller dentil støbning i de vigtigste rum. Effekten vil ikke kun justere rum med stilen, men øjet vil blive trukket opad, giver den illusion, at rummet er større og lofterne er højere. Forkæl dig selv i din kærlighed til kolonner ved hjælp af en for en plante stå eller ved at føje funktionen til din pejs surround.

Omfavne formalitet

Uanset om det er trægulve i stuen eller sengelinned i gæsteværelset, dikterer føderale stil en vis grad af formalitet til design. Formelle siddeforholdene, der omfatter for eksempel, en sofa med to dronning Anne stole omkring en ovale sofabord er foretrukket for føderale stuer. Pryder din trappe med sort-hvide arkitektoniske skitser i matchende mørke træ rammer, eller hænge et portræt over ildstedet. Trægulve bør være poleret til en subtil glans, og gardiner skal trækkes til side med ledning tiebacks at give mulighed for rigelig sollys til at oversvømme små rum.

Tilføje håndværker rører

Velstand og militære overlegenhed blev fejret af føderale stil. Strækker sig fra ca 1780 til omkring 1840, indeholdt typografien elementer af indlysende artisanship. Investere i håndmalet Baltimore stole at parre med din valnød eller kirsebær træ spisebord. Udskårne stole i Hepplewhite stil tilføje et strejf af elegance med deres påklædningsdukke design i form af skjolde. Halv-oval tabeller og udsmykkede spejle er must-haves til denne stil. Accessorize med vaser eller urner prydet med olivengren designs, eller placere en buste af din yndlings klassisk komponist eller romersk krigshelt sammen med en stak hardback bøger. Hold tilbehør til et minimum, ikke blot forbliver konsistente med stilen, men også mindske fornemmelsen af rod i jeres lille hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com