Renovering af en Vintage lysekrone

January 20

Renovering af en Vintage lysekrone

Vintage lysekroner tilføje et elegant og stilfuldt look til ethvert hjem. Featuring krystaller hængende fra en metal base, lyset virker lige så godt i en stue, spisestue, soveværelse eller forstuen. Lyset tiltrækker øjet og bliver en dramatisk omdrejningspunkt for rummet. Renovering af en vintage lysekrone indebærer omhyggelig rengøring af lys og erstatter enhver ødelagte eller beskadigede krystaller. Støv eller snavs fanget på krystallerne blokerer lyset og gør Lysekronen ser kedelig, og falmet.

Instruktioner

•Laveste lysekrone til et overskueligt højde eller Fjern fra loftet og sæt på en tabel. Undersøge hver af krystaller, ser for brudt eller beskadiget stykker. Fjerne glas stykker eller krystaller og opdele i to bunker: én til rengøring og én for skår.

•Fyld en plastik spand med flere sprøjter af opvaskemiddel og varmt vand. Blandingen omrøres indtil suds form. Bland 1/4 kop ammoniak eller destilleret hvid eddike med 1 gallon varmt vand i den anden spand. Placer et håndklæde ved siden af spande.

•Dunk glas stykker i spand med vand og sæbe. Fjern fra den første spand og dunk i den anden spand. Træk brikkerne fra spanden og sat på håndklæde. Gnid den fnugfri klud over hver krystal eller glas stykke, at fjerne noget støv eller snavs.

•Rengør den metal base af lysekrone med metal renere udviklet specielt til denne type af metal. Brug messing renere for messing lysekroner og jern renset for jern lysekroner. Gnid renere på metal og aftørre med en fnugfri klud.

•Udskift enhver ødelagte eller beskadigede krystaller eller glas stykker. Krystaller, snoet ledning holde krystal med et sæt af tang. Slip den nye crystal op på den ledning og twist lukket med tang. For glas kopper, der holder pærer på plads, simpelthen Skru kopper og skru den nye ene til lysekrone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com