Renovering af et gammelt hus med nye vægge

August 23

Renovering af et gammelt hus med nye vægge

Når det kommer til remodellering et ældre hjem vil du altid blive konfronteret med en række forskellige dyre beslutninger med hensyn til hvilke stykker i hjemmet kan reddes, og som skal erstattes. Som væggene gå, kan du renovere hjem i en række forskellige måder med nye vægge, ikke alle som skal erstatte den gamle, så du kan oprette nye rum samt bringe nyt liv til gamle.

Nye Gipsvægge

Ikke alle gamle vægge skal udskiftes i for at du kan puste nyt liv i værelserne på et hjem. Når du har strippet væk den gamle drywall og udsat de gamle studs, vil du bedre kunne afgøre, om de er i god stand. Hvis de er, installere nye gipsvæg på toppen af de gamle væg studs og straks omdanne en gammel mur til en ny mur. Derfra tilføje maling, tapet, stuk, tekstur mudder, wainscoting, træpaneler, fliser eller enhver anden sort af vægbeklædning til dit design behov.

Facader

Én måde at tilføje en ny mur til en eksisterende hjem er at opbygge en facade væg støder op til den gamle mur. Gøre dette uden at tage off gamle drywall, hvis du ønsker, selv om det er en god idé først fjerne det at sørge for der er ikke nogen råd eller skimmel foregår bag kulisserne. Derfra, blot afspejle den eksisterende væg. Tilføje en header plade til toppen af væggen, søm det til strøer, derefter tilføje sidefoden og montere det til gulv bjælker. Efter at tilføje din lodret studs i den samme placering som de eksisterende knopper fra den gamle mur.

Udskiftning af Studs

Nogle gange, når du fjerner den eksisterende gipsvæg at eksponere de gamle mure vil du finde at fleste af væggen studs er i god stand, men et par af dem er ikke. Søger dry rot (tør, smuldrende sektioner) og våde rot (klamme, våde sektioner). Fjern bad væggen studs og erstatte dem med nye. Når sætte dem på plads, klippe dem lidt længere tid, end de skal være til at passe ind i den lodrette plads, således at de kræver mindre hamring for at passe ind i sidefod og hovedet bestyrelserne stramt. Derfra, tå-negle dem eller bruge skruer til at montere dem på sidehoved og sidefod.

Udskiftning af eksisterende vægge

Hvis et flertal af væggen studs på en væg er dårlig, skal du erstatte hele væggen. For bærende vægge, betyder det, at du kontakter en bygningsingeniør til at hjælpe du bestemme ordentlig afstivning af loftet bjælker eller anden historie, mens du bygge den nye mur og manøvrere den på plads. Særlige tværbjælke jacks er solgt som er store knægte svarende til en bil-stik, placeres med jævne mellemrum over en væg nedenunder en længde af træ, som derefter skubber hele gulvet eller tag ovenfor lidt opad til at fjerne den gamle mur og bygge en ny indramning mur for at erstatte den gamle.

Overvejelser

Når du bygger en facade mur, behøver du ikke bruge 16 tommer afstand på knopperne. I stedet kan du bruge 24 tommer afstanden mellem de lodrette studs, fordi muren ikke vil forsynet med nogen faktiske vægt af tag eller gulv ovenfor, men hellere tjene som bare facade skelet for drywall. Nye vægge til at erstatte gamle vægge, på den anden side skal følge 16 tommer reglen for afstand. Hvis du også bygning i reoler, døre og vinduer til bærende vægge, Sørg for at kontakte en bygningsingeniør for at guide dig gennem processen. Facade vægge kræver ikke rådgivning af en professionel ingeniør og du kan bygge som du ønsker med hensyn til windows, bogreoler og andre nicher.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com