Renovering af Formica køkken

February 9

Renovering af Formica køkken

Fjerne Formica laminat elementer som bordplader, kabinetter og backsplashes og erstatte dem med naturlige materialer kan forbedre rummet og tilføje værdi, når det er tid til at sælge. Renovere et køkken kan gøre en enorm forskel i udseendet af et hjem. Tilsætning af materialer som træ, glas og granit kan gøre et køkken synes mere opskalere og attraktive. Mens nogle muligheder kan være en smule pebret, i betragtning af hvor meget tid i køkkenet, kan det være det værd.

Instruktioner

Dyrknings typer af køkken frysere, der er tilgængelige til at erstatte din Formica laminat kabinetter. Da udgifterne til køkkenskabe kan variere betydeligt, bør du sætte dig selv med indstillinger ved at gå til cabinet showrooms. Grundlæggende eller stock køkkenskabe typisk bruger rammeløse konstruktion med solide træ døre. Semi-custom kabinetter generelt har en ansigt-rammekonstruktion så den massivt træ ramme viser omkring døre. Brugerdefinerede indstillinger som kroneformen kan være tilgængelige. Præmie og custom cabinetry er dyrere, men giver mere vilkårlig funktioner.

•Lære om de funktioner og fordele af bordplader at erstatte Formica laminat køkken bordplader. Hårdttræ bordplader i eg, bøg eller valnøddetræ tilføje naturlige skønhed, men træ kræver pleje. Granit køkken bordplader er et populært valg, fordi de er holdbare og elegante. Kvarts og fast overflade tællere er andre valg at erstatte Formica laminat i et køkken.

•Udskift Formica laminat backsplashes med en beskyttende materiale, der tilføjer til dekoration af køkkenet. Valg spænder fra rustfrit stål, der kan tilføre et køkken til naturlige sten og perle bestyrelse, der låner en traditionel eller land ser en moderne følelse. Keramiske fliser er er et populært valg for et køkken backsplash, fordi det kommer i en bred vifte af former, farver og typografier. Selv om keramiske fliser kommer uglaseret, for et køkken backsplash er glaserede keramiske fliser, der ikke absorberer væsker og er smudsafvisende bedst. Glas fliser er en anden glimrende valg til et køkken backsplash, fordi de ikke falmer eller ridse og modstå skimmel og meldug.

Tips & advarsler

  • Erstatte Formica laminat kabinetter med premium eller semi-custom træ kabinetter i stedet for brugerdefineret for at spare penge samtidig med at få de funktioner, du ønsker.
  • Keramiske fliser og glas udføre godt for en backsplash, fordi de har den holdbarhed, der er nødvendigt i et køkken.
  • Husk at træ bordplader alder godt men kræver pleje at bevare deres skønhed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com