Renovering med vægpaneler ideer

September 17

Renovering med vægpaneler ideer

Der er mange sorter og stilarter af træpaneler, som du kan bruge til dit næste hjem remodeling projekt. Hvis du bruger din fantasi, kan du finde flere meget karakteristisk måder at bruge vægpaneler, der vil hjælpe tilføje karakter til dit hjem. Vægpaneler gør væggen efterbehandling lettere, men det kan også være en stor del af din næste hjem projektet.

Kabinetter og døre

Som du ser i dit værelse før remodellering, kan du muligvis billede vægpaneler du dækker din drywall og skabe en bestemt ser i dit værelse. En af de ting du kan gøre for at tilføje til look er at gå ud over væggene til kabinetter og døre i rummet. Hvis du sætter op en mørk knudrede pine paneler i dit køkken, så overveje at dække dine skabslåger i samme knudrede pine vægpaneler. Det kan skabe et mere tiltalende rustikke udseende end du havde forestillet mig. Hvis du lægger op hvide paneler i et soveværelse, overveje dækker i soveværelset døren i hvide paneler så godt. Det kan give illusionen at der er ingen dør i rum, og det kan hjælpe med at sprede de naturligt lys, der kommer gennem vinduerne.

Lofter

Paneler ser godt ud på væggene i dit værelse. Men du kan oprette en meget anderledes udseende ved hjælp af vægpaneler på dit loft. Udligne en mørkere paneler på dine vægge med en lysere farvede paneler på dit loft. Hvis du ønsker at skabe et rum med en kontinuerlig fornemmelse, så brug den samme paneler på begge. Nogle vægpaneler kommer med trykte designs, såsom vinstokke eller blomster, der kan skabe en særlig Se til dit loft.

Male din paneler

Hvis du ikke kan finde vægpaneler i den farve, du leder efter, få ufærdige paneler og maling eller pletten det selv. Paneler malet grøn, kunne blå eller rød give en usædvanligt udseende, der går med resten af indretningen i dit værelse.

Dækker tapetet

Tapet kan nogle gange være vanskeligt at fjerne, især hvis det kommer i flere lag. Tapet kan også dække over mangler i drywall, der skulle blive mere tydeligt, hvis du har fjernet tapet. Snarere end at fjerne tapet, overveje at sætte paneler på toppen af det. Den færdige job vil ikke have mangler af drywall, og sorter af væg-paneler mønstre og farver gør det muligt at skabe det ønskede udseende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com