Renovering overvejelser i forbindelse med en udlejning House

April 11

At være en udlejer er ikke en nem opgave. Hvis det skal lykkes ved ejer udlejning, ved udlejere, at udlejningsejendomme normalt kræver en vis form for renovering at gøre dem attraktive for lejere for at vende en fortjeneste og besætte ledige stillinger hurtigt. Disse renoveringer, dog skal evalueres, blandt andre ting, for den tid det vil tage for at forrente investeringerne fra fremtidige overskud på lejebolig.

Skøn

Sandsynligvis er en af de vigtigste versus kostværdien overvejelser i forbindelse med renovering af en udlejningsejendom skønnet modtaget for at få arbejdet gjort. Mange udlejere vælge for at tage på mindre projekter på grundlag af gør det selv, og derefter indgå aftaler mere komplicerede projekter ud af dygtige fagfolk. Tricket til at få den bedste mulige værdi for renovering omkostninger er at få flere beregninger og derefter forhandle priserne på skøn ned med entreprenører, i sidste ende at opnå den bedste deal og værdi på renovering prissætning.

Materialer

Dygtige real estate investorerne ved, at materialer er afgørende i renoveringsprojekter. Udgifter til materialer er ofte halvdelen af de samlede omkostninger ved renoveringen selv. Mange investorer drage fordel af entreprenør rabatter og lære at blive kyndige på shopping for tilbud på varer som gulvbelægning, apparater og lamper i et renoveringsprojekt.

Beliggenhed

Fast ejendom placering er afgørende for at leje. Udlejere og ejendomsinvestorer typisk gøre timer af forskning på steder at finde egenskaber med de bedste omsætning priser for lejere og høj leje beløb. Mange udlejere arbejde med en dygtig ejendomsmægler for ejendommen og området værdiansættelser i denne forskning.

Omkostninger vs ROI

ROI er afkastet af investeringen. Dette er en vigtig aktør i spillet af renovering på en ejendom. Tricket er at finde ud af hvor lang tid det vil tage at få dækket udgifterne til renovering fra lejeindtægter, minus eventuelle nuværende realkreditlån og ejendomsskatter vurderet på udlejning. En god tommelfingerregel er, at hvis det tager mere end fem år til at se et investeringsafkast en rehabilitering, det er sandsynligvis en dårlig investering til at begynde med, medmindre omkostningerne er indregnet i en massiv reduktion i omkostninger til vedligeholdelse af år efter år.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com