Renrums isolering

November 19

Renrum er kontrollerede miljøer, hvor luftkvaliteten er nøje overvåget for partikel indhold. Isolerende rene værelser kan være svært, som mange traditionelle isoleringsmaterialer har tendens til at falde fra hinanden let og oprette forurening bekymringer. Indførelsen af PVDF i 2006 har heldigvis forbedret situationen.

Problemer med renrum isolering

Der er et par fornødenheder for ordentlig renrum isolering. Isoleringen skal have ordentlig varmeledningsevne, være yderst brandhæmmende, rumme både damp og chill linjer, være vandtæt, kunne modstå rensekemikalier, ikke generere partikler, genvinde sin form efter en indvirkning samt modstå revner, let installeret og fjernet og optager meget lidt plads.

De største problemer med traditionel isoleringssystemer har at gøre med skrøbelighed og varme sårbarhed. De fleste isolering leveres med en skrøbelig og knæk-liggende jakke, der vil bryde nemt. Dette skaber en vært om smitteproblemer. Lukkede celler eller spray skum, isolering, uden at skabe så meget støv som andre typer, ikke kan alligevel stå til høje temperaturer meget godt, og heller ikke til rengøring produkter.

PVDF skum

I 2006, blev PVDF skum introduceret på markedet. Det er en mere holdbare, mere alsidige skum produkt. Det kan modstå temperaturer fra +155 grader til-50 grader Celcius. Det skal kun sprøjtes 1/4-inch tykkelse på vægge, spare en masse plads, og det er resistent over for de fleste rensekemikalier. Det kan skæres, åben og genforseglede uden fare for partikler skabelse. Det er en stor forbedring over alle andre typer af isolering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com