Reorganisere en kælder

July 3

Reorganisere en kælder

Oprydning og reorganizing skaber attraktive, produktive rum i dit hjem. Reorganisere en kælder har to vigtige formål: at gøre rummet mere brugervenlig, og at sikre sikkerhed og sikkerhed. Kældre er ideelle til opbevaring, men bør ikke være en losseplads for elementer, du vil aldrig bruge eller en forsømt del af huset. Regelmæssig vedligeholdelse af hjem systemer normalt findes i kældre, såsom Tøjvask udstyr og ovne, er lettere i et organiseret område og sikrer deres vedligeholdelse og sikker funktion.

Instruktioner

•Review kælderen og planlægger at arbejde på et område på et tidspunkt, som området ovn, vaskeri område, lagerområdet og Familieværelse eller spille værelse område. Klart et opmarchområde for at placere varer til sortering igennem under rengøring.

•Fjern alle elementer fra området, du arbejder på og placere dem i staging-området pænt. Sortere dem og adskille dem i kategorier: trash, elementer til at donere og elementer til at holde. Hvis du planlægger at have en yard salg eller garage salg, måske du ønsker en "elementer til at sælge" kategori samt.

•Rygsæk up trash og tage det til skrald. Boksen op elementer at donere i papkasser og tage dem til din bil til at levere. Sæt elementer til at holde i plast lagerbeholdere, hvis de skal opbevares, og holde elementerne, der bruges i området organiseret i staging-området indtil efter rensning er gennemstegt. Fjerne nogen kemikalier og gemme dem i en udendørs skur eller lukket kabinet i garagen.

•Apparatet rense det område, du har tømt. Start med gulve og feje eller vakuum snavs, støv og spindelvæv, så gør det samme med vægge, vindueskarme og lofter. Rense fliser eller cement gulve med varmt sæbevand og en krat pensel eller moppe. Inspicere alle gulve, vægge og lofter for revner, skimmel og meldug og insekt skadedyrsangreb, ringer i fagfolk, hvis nødvendigt. Erstatte ødelagte forretninger og udbrændte el-pærer og fylde mindre ridser eller huller i vægge. Ren og ændre filtre på tørretumblere og ovne i disse områder. Check elektriske forbindelser og afsætningsmuligheder og teste lamper. Tilføje flere belysning, hvis det er nødvendigt.

•Skabe elementer tilbage i områderne renset og ryddet gemme dem væk fra gulvet på hylderne, hvis pakket til opbevaring. Ikke stable noget på gulve eller på møbler. Mærke plast placeringer med indholdet, og pænt angivet varer skal bruges regelmæssigt, bøger, legetøj og hobby og træningsudstyr.

Tips & advarsler

  • Efter rengoering og før bringe varerne tilbage i ryddede områder, male væggene i lyse farver, hvis det ønskes.
  • Hvis kælderen er store og fyldt med en masse rod, få hjælp til at rydde op eller har planer om at rense et afsnit om ugen indtil den er fuldført.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com