Reparation ikke arbejder for mit USB trådløse

June 5

Reparation ikke arbejder for mit USB trådløse

Windows-netværk og deler Center har en indbygget "Reparation" valgmulighed, der er designet til at tage sig af de fleste af de spørgsmål, du nogensinde vil have med din forbindelse. Men hvis du bruger en USB trådløse adapter til at få adgang til et bestemt netværk og stadig har problemer efter en reparation, der er stadig et par ting du kan prøve. USB trådløse adaptere er i en anden kategori på grund af tilstedeværelsen af tredjepartssoftware.

Instruktioner

•Tag din USB trådløse adapter og sæt det ind i en anden USB-port på din maskine. Hvis den trådløse adapter har en historie at arbejde uden problemer og derefter pludselig stopper helt, kunne USB-port du bruger meget godt have døde. Tilslut den trådløse adapter til en anden USB-port på din computer sag og forsøger at få adgang til internettet igen.

•Uninstall og geninstallere driveren til din USB trådløse adapter. Åbn Enhedshåndtering (Klik på "Start" og Søg efter "Enhedshåndtering" at finde ikonet). Højreklik på driveren til din trådløse adapter og klik på "Fjern." Sæt den disk, der fulgte med din adapter tilbage til din computer og klik på "Install" for at geninstallere driveren. Forsøge at få adgang til internettet igen.

•Kontrollér, at du ikke har gået over din månedlige tildeling af båndbredde (hvis du bruger en trådløs data card i stedet for en almindelig trådløs USB-adapter). Trådløse USB-adaptere adgang til eksisterende net, mens trådløse datakort oprette forbindelse mellem din computer og internettet. Du skal betale pr. måned for adgang og båndbredde. Hvis du har gået over kan din månedlige tildeling af båndbredde kortet være ubrugelig frem til begyndelsen af den næste faktureringscyklus. Find din månedlige regning og ringe til kundeservice for at kontrollere din aktuelle kontostatus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com