Reparationer foretages kan revner i plast på John Deere græsplæne traktorer?

June 7

Reparationer foretages kan revner i plast på John Deere græsplæne traktorer?

Plast kan være en af de mest alsidige bygningsdele, men det er stadig modtagelige for slitage, der kan tvinge revner. Alle plast reparationer er rettet i en lignende måde, så ligegyldigt hvis du arbejder på plastik hætte eller kofangeren af en John Deere Plænetraktor, en cykel fender eller den bageste kofanger på en bil, kan du bruge de samme metoder.

Forberede området

Den første ting du skal gøre, før du kan lappe revnet plastik på din John Deere Plænetraktor er, forberede en patch området. Du har brug at slibe ned plastik på begge sider af revnen, således at du går forbi laget af maling til plastik under første, og så bagefter området skal renses med sprit eller en anden form for desinfektionsmiddel til at rense snavs. Når det er tørt, kan du lappe.

Lappe knæk

Når du er klar til at lappe knæk har du en række valgmuligheder. Der er talrige materialer sælges i hjem forbedring butikker og kiosker over hele verden, der er fremstillet til at reparere disse revner. Du kan bruge noget så simpelt som super lim, eller du kan bruge en epoxy sammensatte, en polyurethan sammensatte eller enhver form for plast crack patch kit, der er udviklet til at reparere revnet plast. Typen er ikke vigtigt, som plastik på en John Deere græsplæne traktor er det samme som enhver anden hård plast.

Tørretid

Det er vigtigt, at du tillader tilstrækkelig tørretid, før du bruger din traktor, som vibrationer i motoren, plus flytning af traktoren på jorden vil forårsage knæk simpelthen at dukke op igen hvis sammensat ikke har tørret. Tørretiden afhænger af patch sammensatte du har købt, og du bør altid henvise til producentens anvisninger til korrekt længde af tid for tørring. For de bedste resultater, altid gå med den største mængde af tid anbefalet af fabrikanten.

Malerarbejde knæk

Hvis du ikke ønsker den lappet område skal være synlige, vil du genfremstille den. Du skal slibe den lappet område til at gøre det glat igen, men efter som du kan dække det med en frakke af maling. John Deere green er en eponyme farve af maling, der kan købes på ethvert hjem forbedring butik eller John Deere butik, og du kan dække området lappet med et frisk lag maling for at holde din traktor ser ud som om det var bare rullet ned til fabriksgulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com