Reparationsmetoder for Vintage Chenille

January 14

Reparationsmetoder for Vintage Chenille

Vintage chenille opstod i Frankrig i 1895 som en polstret stof hvor rækker eller design hvor fluffed ud langs cut stof kanter. Du skal kunne håndtere vintage chenille med omhu, da de fleste dårligt revet eller rippet stof er ofte skåret i mindre materiale sektioner til genbruges som strikkede tæpper, klæder og puder. Når reparation af vintage chenille, altid rene materiale før syning op tårer, og beslutte, hvordan du vil fortsætte i fastsættelse af hullet baseret på størrelsen. Nogle gange er den bedste måde at reparere det at genskabe materialet ind i noget nyt.

Rengøring Chenille

Rengøring vintage chenille hjælper med at bestemme omfanget af skader lavet. Hånd vask vintage chenille i badekarret med en kop af mildt rengøringsmiddel for hver gallon af koldt vand. Da vintage chenille er ikke en ægte hvide farver - det er en æggeskal farve, der har en meget bleg tan tonfarve--undgå syersker brug af blegemiddel, der kunne gøre chenille ser plettet. De lå stof flad til luft tørre.

Syning materialer

En syerske bruger en bomuld og polyester tråd i at reparere små huller. De kan også bruge en alle polyester tråd. Med brugen af en symaskine, udstyret med stretch nål, der er 75/11 størrelse, syerske skaber en zig-zag søm fordelt for størrelsen af hullet eller tåre, der er ved at blive syet lukket. En 2-tommer længde af 2 tommers bredde zig-zag søm bruges til at reparere hems til vintage chenille.

Patch syning

Når et hul er for stort til at blive syet sammen, kan en syerske beslutte at oprette en patch af chenille stof til at reparere hullet. Chenille patches er lavet ved at kombinere flere lag stof sammen i en patch, der er 2-inches længere og bredere end hullet skal fastsættes. Syerske pin bastes lag sammen, hvilket betyder, at placere pins med mellemrum for at forhindre stoffet fra bunching. Stoffet er så syet i rækker--enten lige, diagonal eller bølget-- og syet en anden gang 1/4 tommer på hver side af den oprindelige stitch. Lag af stof er skåret mellem masker, undtagen den sidste stof patch, og kastet ind i både vaskemaskine og tørretumbler til fnug ud de syet rækker.

Redesign reparation

Når vintage chenille ser også voldsramte for ordentlig reparation, vil syerske skabe andre stof projekter ved hjælp af chenille. Syerske kan reparere en gammel robe eller quilt ved at tilføje den vintage chenille, ved hjælp af et mønster til at skære den vintage chenille i den rigtige form og størrelse stykker. Stoffet er placeret på symaskinen, der kan skabe en serge søm, som skærer i stoffet mens skabe en overlock sting som hems kanterne sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com