Reparere loft hvor det adskillelse

March 24

Reparation af en revne i gips loft eller et adskillende loft-til-væg joint ikke blot forbedrer den strukturelle støtte af et rum, men også dens udseende. Gips loftspaneler kan løsrive og komme løs på strøer, især når de støtter en kraftig belysning fastholdelsesanordningen. Den overskydende vægt forårsager gips langs sømme to gips boards til at adskille og form et "knæk", der stiger med tiden, medmindre udbedret. For at reparere knæk, skal du fjerne de resterende fælles sammensatte eller gips og erstatte det med en frisk lag.

Instruktioner

•Tag møbler fra værelset, eller skubbe tunge stykker til midten og dække dem med tarp. Sprede drop klude på gulvet for at indsamle rester. Angive en robust trappestige direkte under loftet knæk. Bære en ansigtsmaske og beskyttende briller før udenfra.

•Scrape off de løse stykker af drywall, og gips fra området af revnen ved hjælp af en spartel. Fortsætte med at skrabe ned af gips til at afsløre trådnet eller papir tapen nedenunder. Tag båndet til søm eller adskillelse mellem de to stykker af drywall udsættes.

•Klippe en længde af mesh gips tape og lægge det over søm, der dækker det helt. Tryk på tape over sømmen, arbejder udad fra centrum, til at fjerne boblerne.

•Spread et tyndt lag af drywall fælles sammensatte over og langs båndet ved hjælp af en gipsvæg kniv. Sikre linjen af sammensatte er lidt bredere end kanterne af båndet. Glat line af sammensatte med kniv til at udskære alle bump, så det falder flad og glat mod den omgivende overflade. Tillade fælles sammensatte til tørre i 8 til 10 timer.

•Lightly sand overfladen af den tørrede sammensatte at score det og tromle de lille bump du forlod tidligere. Anvende et andet lag af sammensatte over det, holde det lidt bredere og tyndere end den foregående lag. Tillad denne frakke af stof at tørre i 8 til 10 timer.

•Scrape off eller sand høje steder i sammensat, når det hærder. Fortsætte med at anvende et andet lag af sammensatte over sømmen, holder det fladere og bredere end før. Lad det lag tørre i 8 til 10 timer.

•Sand hærdet drywall sammensatte ved hjælp af en gipsvæg sander, prime den reparerede sektion og maling over det, så det blander med den omgivende loft overflade.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com