Retninger for at bruge en boremaskine

January 30

Elektrisk boremaskine er en væsentlig del af enhver værktøj samling. Det bruges til at bore huller i forskellige materialer, og er meget nyttigt for vedligeholdelse og reparation opgaver. Med passende vedhæftede filer, kan en elektrisk boremaskine også bruges til slibning, slibning og polering. Der er mange forskellige mærker og typer af elektriske boremaskiner. Disse generelle retningslinjer kan dog anvendes til næsten enhver elektrisk boremaskine.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du forsøger eventuelle reparationer med den elektriske boremaskine, tage visse sikkerhedsforanstaltninger. Du risikerer partikler flyver i dit øje, hver gang du bruger en elektrisk boremaskine. Det er derfor vigtigt at altid bære sikkerhedsbriller. Husk også, at sørge for det arbejde du reparerer er solidt sikret før du begynder at bore. Dette vil hjælpe med at forhindre eventuelle fysiske skader.

Derudover er det vigtigt at sørge for boret er udstyret med ordentlig jordforbindelse funktioner. Jordforbindelse er en sikker vej for den elektrisk strøm til at flyde væk fra kroppen. Forkert startforbud for et værktøj kan resultere i alvorlige chok.

Vælg en smule

Efter du har taget de korrekte sikkerhedsforanstaltninger, skal du vælge den korrekte bit. Borehoveder er er den skærende del af boret og normalt gevind eller pegede. Borehoveder kommer i en række forskellige størrelser og stilarter. Vælg en bit, der er egnet til det materiale, som du boring. Fraktioneret mellemstore twist bits er en af de mest almindelige stilarter. Fraktioneret mellemstore twist bits er et godt valg for alle, der arbejder på grundlæggende husholdningsbrug projekter.

Når du har valgt den korrekte bit, spænde det inde i boret. Afhængigt af bore du bruger kan du nødt til at gøre dette manuelt med en enhed kaldet en chuck nøgle. På andre modeller du blot indsætte bit køre øvelsen, og det sikrer automatisk på plads.

Boring

Du er nu klar til at påbegynde boring. Hvis det er muligt, Placer dit arbejde så du boring ligeud eller lige ned. Hold boremaskine med to hænder. Sted én hånd på aftrækkeren håndtere og bruge anden hånden til at støtte boret. Centrere den smule, hvor du ønsker at bore og foretage en indledende pilot hul. Næste, langsomt begynde at lægge pres på udløseren. Når rutinen har brudt igennem overfladen, kan du begynde at øge hastigheden. For at forhindre støv oprustning eller jamming, Husk at trække borehoved ind og ud af hullet. Dette vil frigive partikler og gøre boring processen meget nemmere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com