Retninger for at gøre en Martin Birdhouse

January 6

Native amerikanske indianere først udhulet græskar at tiltrække lilla martins. Når europæiske bosættere ankom til Nordamerika, begyndte de også at opbygge martin birdhouses. Centnergræskar birdhouses har ofte 100 procent belægning, mens konventionelle birdhouses normalt kun har 50-65% belægning. Dette skyldes, at mandlige martins tendens til at kræve flere tilstødende rum i konventionelle birdhouses. Græskar også svinge og svajer i vinden, hvilket gør dem attraktive at martins og uattraktive for fuglearter, der ofte røve martins af deres reden websteder.

Instruktioner

•Find seks til otte flaske græskar eller birdhouse græskar, der er mindst 8 inches i diameter og 6 inches i højden. Nogle specialiserede forhandlere sælge tørret og renset græskar, der er klar til at skære i birdhouses. Martins foretrækker store græskar, så få større dem hvis det er muligt. Du skal forberede flere græskar fordi martins lever i grupper.

•Measure et punkt omkring 5 inches op på siden af hver centnergræskar. Med dette punkt på center, skal du trække en 2-tommer indgangen hul på centnergræskar. Skåret ud i hullet.

•Drill mindst fire 1/4-inch huller i bunden af hver centnergræskar laveste punkt. Poke en stick gennem huller til at fjerne fastsiddende snavs. Disse huller så vandet kan løbe ud, så det ikke ophobes i centnergræskar.

•Measure 1 eller 2 inches ned fra toppen af hver centnergraeskar og bore to 1/4-inch huller i modsatte sider af centnergræskar. Hængende line for centnergræskar vil gå gennem disse huller.

•Reach i hver centnergraeskar og fjerne frø indeni. Du kan fjerne eller forlade sagopalmer inde for at give fuglene til at få en god fod.

•Mix 1 pund af kobber sulfat og 5 gallon vand i en stor container. Rør for at blandes grundigt løsningen, så fordybe hver centnergræskar under overfladen i mindst 20 minutter. Denne proces dræber bakterier, der kan rådne græskar, hjælpe dem med at holde længere. Dræn græskar og lad dem tørre.

•Anvend en pensel til at gælde græskar hvide hus maling. Malingen reflekterer sollys og holder græskar kølige i varmt vejr.

•Thread en 24-tommer plast-belagt kobbertråd gennem de to huller i toppen af hver centnergræskar indtil de dele, der kommer ud af de to huller er lige lange. Bøje dem opad og drej dem rundt om hinanden.

Hæng martin birdhouse omkring 10 til 15 fod over jorden, fra en linje mellem to support polakker eller fra en tørresnor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com