Retninger for at opbygge en 10 af 12 opbevaring skur

January 28

Retninger for at opbygge en 10 af 12 opbevaring skur

Bygge en 10 af 12 opbevaring skur vil producere nogle ekstra lagerkapacitet og finpudse din gør det selv-færdigheder for endnu mere udfordrende projekter. Der er forskellige måder at opbygge et lager skur; den metode, du vælger bør resultere i et varigt, lav vedligeholdelse og vandtætte struktur. Bedst af alt, skal det opfylde dit formål.

Kontakt din lokale bygning afdeling for at finde ud af, hvad reglerne er for at opbygge et lager skur. Du kan være forpligtet til at få en tilladelse, før du kan starte projektet.

Opbygge et fundament

Fastsat eller markere området ved at indsætte indsatserne i jorden i hvert hjørne af skuret. Tryk på et søm i centrum af stangen og Kør en linje langs omkredsen. Udgrave 4 inches af jord. Kontrollere webstedets med en 2 x 4 bord og carpenter's niveau. Tilføje en 2 tommer lag af sten og pakke den stramt med en hånd sikret mod manipulation. Bruge ¾ tommer krydsfiner til at opbygge instituttets form.

Placer 2 af 2 stakes med 24-tommer mellemrum at styrke form for at holde den våde beton. Line område med en dampspærre at holde vand i jorden fra kommer op gennem gulvet. Bestil fabriksbeton; det vil gøre projektet nemmere. Mens betonen hærdning, dække det med polyethylen at hjælpe bevare fugten. Du kan starte indramning i 7 dage.

Vægge, vinduer og døre

Brug 2 x 4 eller 2 af 6 tømmer for at ramme den udvendige vægge. Følg de vindue og dør installation retningslinjer for størrelsen af de ru åbninger til at bygge i afsnittet væg. Dække udvendigt vægge med 5/8-tommer krydsfiner eller orienteret strand board (OSB). Anker afsnittene væg til foundation med murværk fasteners.

Installere en house wrap til at holde fugt. Nogle mennesker installere vinyl eller aluminium sidespor til at matche deres hjem. Vinyl og aluminium kan dog bulet og beskadiget. Træ sidespor er mere holdbare. Vinduesrammer fås i tre grundlæggende materialer: træ, vinyl og aluminium. Træ Vinduer skal med jævne mellemrum males og vedligeholdes. Vinyl og aluminium vinduer fås i mange forskellige farver og er lav vedligeholdelse.

Sørg for at døren placering muliggør nem adgang til alle områder af skuret. Kan du overveje at installere en dobbelt dør for lettere adgang.

Tag

Den nemmeste måde at opbygge et tag er at installere præfabrikerede spær. En bandagist er en trekantet-formet tagdækning struktur, der understøtter vægten af tag, herunder pyntede og tagmateriale.

Placer spær 24 inches på center spanning skur sidevægge. Sikre spær med skruer eller søm. Hvis du bygger dit eget tag, de grundlæggende design for skure omfatter Indestængt, gavl, hofte og hængejern. Gavl design er en af de mest populære valg for opbevaring skure. Det er bygget i to lige dele denne peak i midten.

Montere en højderyg bord ned i midten af skuret. Ridge bestyrelsen hjælper til at line op de fælles spær, der skal være den samme størrelse. Fastgør spær i sted på bestyrelsens ridge og hvor spær flugte med væggen studs. Armere tag med 5/8-tommer krydsfiner eller OSB. Anvende helvedesild, rulle roofing eller andet materiale for at dække bunken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com