Retninger for en Choker Loop muldvarp fælde

September 18

Retninger for en Choker Loop muldvarp fælde

Muldvarpe bidrage til effektiv jordbundsforvaltning i værfter. Fordi de skaber underjordiske tunneler, hjælpe de med at nedbryde partikler af jord, som fremmer bedre udluftning. Af tunnelføring og skiftende jord fragmenter, de hjælpe tørre ud sod og tillade humus rejse dybere i jorden. Modermærker også hjælpe kontrollere uønskede larver og insekter ved at fodre på dem. Modermærker er stadig betragtes som et irritationsmoment i haven, men og får ofte skylden for afgrøde skader. Heldigvis, kontrolforanstaltninger, der er tilgængelige. Mange typer af fælder er på markedet for muldvarp; en populær type er en choker loop muldvarp fælde. Disse har en løkke, der vil hurtigt stramme omkring en muldvarp krop, når det træder fælden. Dette dræber muldvarpen hurtigt og rent.

Instruktioner

•Find muldvarpen 's tunnel og grave et hul på tværs af det. Grave hul ½ tomme dybere end muldvarp tunnel, men gør det lige så bred som muldvarp fælde. I første omgang bruge en spade til at oprette øverst halvdel af hullet og derefter bruge en haven murske til at fuldføre den.

•Sæt fælden i tunnel med løkken liggende på Mols bane. Løkken skal placeres omkring den åbne ende af landingsbanen.

•Fjern alle rester fra jorden omkring den fælde, herunder små sten, småsten og kviste. Fugtes jorden omkring fælden at gøre det blødere.

•Fyld området omkring fælde med den fugtige jord. Vær sikker på at tryk fast på jorden under udløser pan.

•Dæk hele fælden med løs jord, men det skal være plan med trigger pan. Fast pakke jorden omkring fælden og sørg for intet lys ind i hullet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com