Retninger for en elektrisk ryger

June 23

Retninger for en elektrisk ryger

Røgede fødevarer er populære blandt diners, især dem, der nyde rustikke slags fødevarer som svinekød ribben, oksekød bryst, provolone og rød peber. Folk i nærheden af både ferskvand og saltvand kystlinjer overveje røget fisk en delikatesse. Nogle udendørs kokke røg også kyllinger, ænder og kalkuner samt store svinekød stege, som de derefter trække fra hinanden og tjene med søde og krydrede saucer. Mens udendørs rygere traditionelt bruger kul som brændsel, har bekvemmeligheden ved electric rygere gjort dem mere og mere i efterspørgslen.

Instruktioner

•Vælg en udendørs placering ved hjælp af rygeren. Det skal holdes væk fra træ overflader, døre og vinduer samt eventuelle andre brændbare materialer. En elektrisk ryger skal være beskyttet mod vind og regn.

•Vælg kød til røg og flavoring træ. Træ kan være enhver aromatiske, frugt- eller træ træ. Undgå pine eller andre harpiksholdige træ. Skåret træ i tre eller fire små pinde eller stykker og lægges i blød i vand indtil grundigt våd.

•Følg den producent retninger for at fjerne låget, rack og vand gryde fra rygeren eller for at få adgang til lavasten nær varmelegemet. Placere den våde flavoring træ på klippen, men ikke på elementet. Følg producentens anvisninger for ompakke ryger, forsikrer, at vandet pan forbliver tomt.

•Fyld vandet pan næsten til rim, og sørg for ikke at for meget eller tillade vand at løbe ind på det elektriske element. Placere valg af mad på grill eller grill. Tilslut rygeren til elektricitet og kog i to eller tre timer.

•Brug et kød termometer til at fastslå doneness røget kød, at tage forholdsregler for at undgå at røre ved de varme overflader af rygeren. Hvis rygeren kræver yderligere træ eller vand, afmonterer det og følge producentens anvisninger for disse tilføjelser. De resterende vand vil være ekstremt varme og genpåfyldning bør opnås kun med en kande eller vandkande. Ekstra træ kan tilføjes sikkert, ved hjælp af lange køkken tænger.

•Fjern mad og afmonterer rygeren, hvis det har nået den ønskede doneness. Lad det køle helt. Når cool, rengøre alle overflader undtagen lava rock og det elektriske element af ryger med rengøringsmiddel og vand. Coat alle metaloverflader igen med vegetabilsk olie eller spray. Tillad det hele ryger til at tørre helt, før der dækker og lagring.

Tips & advarsler

  • Madlavning i en ryger er en kunst at utallige kogebøger vises på markedet hvert år. De tilbyder alle forslag om smagsstoffer røget mad og brug af røget mad i daglige menuer. Særlige kød gnider, saucer, marinader og andre tilføjelser vrimler i mad og gourmet butikker. Eksperimentere med fødevarer at ryge vil bidrage til nogen cook's repertoire af retter.
  • At opnå den sikreste muligt elektrisk forbindelse til en ryger er af allerstørste betydning. Fordi snore forsynet med apparatet kan være for kort, er tilføje en forlængerledning, der opfylder eller overstiger sikkerhedsstandarder afgørende. Sikker og tilfredsstillende anvendelse af en elektrisk ryger kan desuden kræve, at den er tilsluttet et kredsløb af sine egne for at undgå overbelastning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com