Retninger for en potning bænk

February 9

Havearbejde er en hobby, som de fleste nogen kan nyde fra den mindste barn til den ældste voksne. Tilfredshed erfaringer fra at se en sætteplante, der du plantet vokse og blomstre eller bære frugt er meget givende. Bøjning og løft er hårdt arbejde og kan gøre selv den mest entusiastiske gartner trætte. For at gøre processen mindre trættende, vælge for at gøre en potning bænk.

Materialer og værktøj

Før du køber træ og forsyninger, afgøre hvor stor den potning bænk skal være. Hvis det område, hvor du planlægger at sætte bænken er smalle, overveje at bygge flere hylder ovenfor bænk i stedet for blot en eller to. Hvis den person, der vil bruge bænken er korte, overveje at bygge en lavere bænk toppen med hylderne nedenunder. Måle både bredden og højden af området, så du ved hvor meget træ til at købe.

Hvis bænken vil forblive uden for og udsættes for elementerne i stedet for i et drivhus eller garage, er det vigtigt at vælge træ, der er resistente over for rådne og skadedyr skader. Cedertræ, og cypres er de bedste muligheder, fordi begge er vand resistent og cedertræ er også modstandsdygtige over for de fleste skadedyr. En mere økonomisk valg er fyr eller eg, men disse skal behandles med lukkehøjde før brug. Hvis du planlægger at bruge bænken til at arbejde med spiselige planter såsom vegetabilske planter, ikke bruge behandlet træ, fordi kemikalier kan sive ned i jorden.

Hvis du ikke ejer en sav og foretrækker ikke at leje en, hjem forbedring butikker som Lowes og Home Depot tilbyder de første to nedskæringer gratis. Yderligere nedskæringer kan foretages for et mindre gebyr. Andre forsyninger skal du er træskruer, en skruetrækker eller boremaskine og bejdse eller male hvis det ønskes.

Byggeri

Opbygning af rammen er det første skridt. Du skal oprette en robust "boks" til bænk toppen at sidde på. Gøre to af disse rektangulære rammer hvis du planlægger at have en hylde nedenunder bænken. Lægger ben til den nederste hylde først og derefter vedhæfte til bænken.

De bagben er typisk længere end forreste, fordi de støtter også de øverste hylder. Forbenene bør være i samme højde som bænk toppen, så du har en glat overflade. Når benene er knyttet til bænken og nederste hylde rammen, kan du tilføje de 2 af 4's til at oprette de faktiske hylde og bænk. Bruge træ skruer til at fastgøre dem på rammen. Sørg for at efterlade en lille kløft mellem hver 2 af 4 så vand og pottemuld kan undslippe. Dette vil forhindre toppen fra at få vandlidende og rådne.

Tilføj de øverste hylder og sørg for de er cirka halv dybde på bænken, så du ikke støde hovedet mens du arbejder. Du kan også tilføje kroge til siden af hylden så haveredskaber kan hænges ud af vejen. Hvis det ønskes, maling eller pletten og lad tørre helt inden brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com