Retninger for en vaskemaskine på forsiden

March 14

Front-loading vaskemaskiner bruger mindre strøm og mindre vand end sammenlignelige foroven skiver. Som en front-load Skives tromle roterer, tyngdekraften hjælper flytte tøj. Dette eliminerer behovet for en omrører midt i tromlen, så du kan placere flere tøj i vaskemaskinen på én gang. Front-loading vaskemaskiner er også lettere at bruge, især for mennesker med handicap eller rygproblemer, der gør det vanskeligt at nå ind i bunden af tromlen af en top-loading model og trække sig ud af det våde tøj.

Instruktioner

•Åbn det front-load vaskemaskine dør og fjerne tøj eller rester i tromlen fra din sidste belastning af vasketøj. Læg tøjet, at du agter at vaske i tromlen.

•Træk ud vaskemiddel beholderen nær vaskemaskines hoveddør på toppen af front-loader. Hæld flydende vaskemiddel i beholderen op til linjen fyld eller ifølge en anbefalede målte vaskemiddel beløb. Hvis din vaskemaskine har en skyllemiddel rummet inde vaskemiddel beholderen, hæld i en passende mængde af skyllemiddel. Push beholderen igen indtil det klikker på sted, eller luk klappen øverst på maskinen. Kun bruge vaskemidler og blødgøringsmidler, der er kompatible med front-loading maskiner.

•Shut og låse vaskemaskines hoveddør. Vælg din ønskede vask og vand temperatur på kontrolpanelet. Konsultere din instruktionsbog for specifikke instruktioner om, hvordan du indstiller kontrolpanelet. Afhængigt af stilen af din skive, skal du enten trække ud cyklus justering dial eller tryk på "Start" knappen for at begynde vask.

•Wait til vaskemaskine til at fuldføre spin cyklussen og slukke, derefter åbne hoveddøren og fjerne dit tøj.

Tips & advarsler

  • Adskille de mørke farver fra resten af dit vasketøj at forhindre farven på de andre punkter.
  • Tømme lommerne på tøjet før du placerer dem i vaskemaskine at forhindre mønter eller andre elementer fra flyver ud og skæmmer indersiden af tromlen som det spins.
  • Ikke overstige den maksimale belastning størrelse angivet i din instruktionsbog. Dette forhindrer, at maskinen fra skylning tøj ordentligt og kan skade vaskemaskinen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com