Retninger for Vinyl Bogstavernes

September 29

Anvende vinyl Bogstavernes kræver præcise retninger for gode resultater, selv om de er købt før cut og pre afstand fra tegnet butikker. Renlighed og glathed af ansøgningen overflade er vigtige overvejelser, som er omhyggelig måling og anvendelse ved omgivende og overflade temperaturer mellem 50 til 90 grader Fahrenheit. Værktøjer og forsyninger til anvendelse kan købes på hardware eller tegn butikker, eller kan erstattes med fælles husstand forsyninger. Vinyl bogstaver kan anvendes på windows, køretøjer og andre glatte overflader til at skabe en iøjnefaldende tegn.

Instruktioner

•Rengør tegnet overflade med vindue renere, og tør det med køkkenrulle.

•Measure tegn på overfladen med en lineal eller et målebånd, og markere center top, bund og begge kanter med en markør, Kina. Kina markører (også kaldet fedt blyanter) kommer i forskellige farver, så vælg en, der står i kontrast til farven på tegn overfladen for nem synlighed.

•Trim vinyl Bogstavernes ark med en saks til at passe inden for tegn på overfladen. Vinyl Bogstavernes ark vil blive leveret med en aftagelig bund arket, en gennemsigtig top præ maske (ansøgning ark), med præ-cut, pre-afstand selvklæbende vinyl bogstaver i mellem. Sørg for at trimme til toppen af ark i en lige linje, og pas på ikke at skære igennem bogstaver. Arket kan trimmes tæt på breve at tillade lettere håndtering, men forlader omkring en tomme af overskydende materiale øverst på arket.

•Measure vinyl Bogstavernes ark med en lineal eller et målebånd og markere midten af top, bund og begge sider med Kina markør.

•Gennemfør en "tørre pasform" af arket bogstaver på tegn overflade, matchende op den måling markerer på tegn overflade med dem på arket bogstaver. Yderligere målinger og varemærker kan foretages, hvis det er nødvendigt.

•Hold Bogstavernes ark ind i position på tegn overflade, og Placer en stribe malertape langs toppen af bogstavernes ark, vedhængende det tegn overflade ved at danne en tape hængslet. Arket bogstaver skal kunne dreje op og ned på overfladen tegn uden at komme af position.

•Hinge bogstaver arket fuldt oprejst, og spray tegnet overflade med en lys spray af vinduet renere eller underskrive ansøgningen væske.

•Træk opbakning lagen ud af arket bogstaver omkring 3 inches, og slappe af arket ind i en "C" form, vinkelret på tegn overflade. Arket opbakning vil udsætte selvklæbende bagside af bogstaver.

•Squeegee det øverste pre maske ark, ved at trykke på den selvklæbende-eksponerede brev-side tegnet overfladen (et kreditkort kan også bruges). Fortsætte med at fjerne dele af arket, mens du squeegee resten af breve, indtil hele Bogstavernes ark er blevet anvendt.

•Carefully fjerne arket "pre maske" ansøgning ved at skrælle det langsomt fra bogstaverne. Masking tape hængslet fjernes sammen med arket pre maske. Hvis kanten af et brev begynder at trække væk fra overfladen, Tryk ned med dine fingre.

•Aftør bogstaver og tegn overfladen let med papirservietter til at fjerne overskydende væske og måling markeringer, og lad det tørre i flere timer før spartles hele Bogstavernes overfladen igen. Tegnet er nu klar til brug.

Tips & advarsler

  • Bruge vinduet renere eller påtegne ansøgningen væske kaldes "våd metode" vinyl brev anvendelse. Denne metode er bedst for begyndere, og giver mulighed for at flytte dele af et brev let, hvis en fejl er foretaget.
  • Trække før maske ansøgning båndet i en 180 graders vinkel for de bedste resultater, og fjern langsomt for at undgå Bogstavernes kanter fra bænken tegn overflade.
  • Dobbelttjekke alle målinger før du anvender bogstaver. Du vil ikke kunne nemt flytte bogstaver Hvis fejltagelser er lavet.
  • Når spartles bogstaver igen efter væsken er tørret, det er ikke nødvendigt at tilføje væske. Du ønsker måske at dække Bogstavernes overfladen med skrot papir at forhindre ridser, men dette er ikke normalt nødvendige.
  • Undgå at anvende bogstaver i varme eller kolde temperaturer, og at underskrive overflade ikke er for varmt eller koldt. En god regel-of-thumb er at anvende bogstaver mellem 50 og 90 grader Fahrenheit. Temperaturer, som er for varmt eller koldt vil forårsage programproblemer og kan ikke tillade bogstaver til at overholde.
  • Forsøg ikke at anvende bogstaver uden ansøgning væske eller vinduet renere. Når brevet er squeegeed til en tør overflade, vil fjernelse være umuligt uden permanent ødelægger bogstaver.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com