Retninger til at rense et DE Pool Filter

November 5

Den mest almindelige swimmingpool filter, især i bolig swimmingpools, er DE filter. En DE eller diatoméjord, filter er den mest effektive pool filter tilgængelig, diffusere partikler usynlige for det menneskelige øje og så lille som 3 til 5 mikron. DE filtre er vedligeholdt af backwashing når Belastningsindikatorer på pumpen vis at filtermateriale er opbrugt. Systemet kræver kun en fuldstændig opdeling og filter rengøring én til tre gange om året, afhængigt af hvor meget poolen bruges.

Instruktioner

•Shut ned af pumper og alle pool filter udstyr ved at slukke på hovedafbryderen. Du ønsker ikke pumpen starter, mens du har filteret demonteret.

•Løsn afløb stik fra filter boliger, og åbne overtryksventil i toppen af filteret for at frigive det indre pres og tillade alt vand til afløb fra filter boliger.

•Løsn, unbolt eller flip åbne klemmerne, holde filteret boliger sammen, Åbn kabinettet og Fjern dækslet til filter omhyggeligt.

•Lift ud af diatoméjord gitre, være omhyggelig med ikke at bang dem mod noget. Når de er dækket med kage på DE materialer, de er tunge, og det er nemt at uheld stikke et hul i gitteret filter.

•Spray gitter fra bagsiden med en højtryks spray dyse på en vandslange. Fjern så meget af diatoméjord og integrerede snavs som muligt indtil nettene er så rene som du kan få dem. Hvis der er stadig rester i gitteret, skal du adskille det for at fjerne resten. Læg delene på en flad overflade for at fjerne dem, så du vil være i stand til at samle gitteret, når du har renset stykkerne.

•Undersøg filter gitrene for at sikre de ikke er beskadiget. Erstatte eventuelle beskadigede gitre. Du kan bestille udskiftninger fra din pool udstyr leverandør.

•Spray ned filter boliger før du samle filteret. Glem ikke at fjerne og rense filteret vigtigste boliger O-ring for at fjerne enhver snavs, der kan være faldet ind i filter boliger dække sømmen. Du skal have en tæt forsegling på o-ringen, når filteret er under pres. Stumper af murbrokker kan forårsage tank at lække under pres.

•Reassemble filter gitre, og erstatte dem i filter boliger. Udskift o-ringen, og luk og fastgør filteret bolig sikkert. Forlade trykventilen åben.

•Klik den vigtigste breaker tilbage på og starte filter pumper. Du vil høre luften hvislende fra pres ventil. Vente, indtil det sprøjter vand, og derefter lukke den. Check at se, at filter trykket på den normale driftstryk for dit udstyr.

•Fyld en spand med den korrekte mængde af diatomaceous jord for din særlige filter og langsomt tilføje det ved at hælde det i pool hulske tættest på filteret.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har manualen filter, kan du beregne mængden af materiale, DE ved at kontrollere etiketten på boliger til at bestemme kvadratfod af filter gitter inde i pumpen. Tilføje det beløb, anbefalet på diatoméjord emballage for at gitteret areal.
  • Bemærk Tryk på filteret, umiddelbart efter det er renset. Når trykket stiger med 10 pounds per kvadrattomme, er det tid til efterdønningerne filteret. Når backwashing ikke mindske presset til nær operationelle niveauer, er det tid til at demontere og rengøre filteret igen. Under alle omstændigheder altid rense filteret i starten af sæsonen svømning.
  • Se afkast dyserne i puljen for en overskyet decharge. Dette betyder, at der er et hul i gitteret filter eller gitteret er beskadiget eller forkert siddende, og DE ikke passerer gennem filteret. Adskille filter og gitter igen og igen for beskadigelse og korrekt lejring af filter komponenter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com