Retningslinjer for badeværelse belysning

November 22

Den gennemsnitlige amerikanske kan tilbringe op til en time eller mere om dagen i badeværelset i alt. De fleste mennesker gør fleste af deres grooming i badeværelset og mange aktiviteter som barbering eller anvende makeup kræver en høj grad af præcision som belysning er afgørende. Følger nogle simple regler med badeværelse belysning og du kan have alle de lys, du har brug for at få tingene gjort.

Naturligt lys

Ifølge National køkken og Bad Association er det en god idé at begrænse åbent vindue plads for at forhindre, at følelsen af at blive overeksponeret i badeværelset. Store vinduer ikke hjælpe til at give naturligt lys, hvis de er dækket med gardiner. Den bedste måde at maksimere naturligt lys er at oprette frosted glasblokke til vinduesrammen. Glasblokke kan forseglet for at forhindre elementer i at komme, og matteret blokke kan forhindre mennesker i at kunne se ind i dit badeværelse samtidig tillader naturligt lys at komme ind. Hvis udskiftning af dine vinduer med glasblokke ikke er en mulighed lige nu, prøv et vindue frosting kit fra din lokale hjem forbedring butik at frost din eksisterende windows og tillader naturligt lys at komme ind, når du har brug for det.

Multipel lys

Flere forsænket lys kan hjælpe med at gøre et badeværelse uden at det føles som et omklædningsrum. Forsænket belysning giver et blødere lys end inventar installeret på loftet, og det tilbyder også en æstetisk tiltalende udseende til dit badeværelse, som standard inventar ikke kan være i stand til at udføre. Placer forsænket belysning nær hvert hjørne af dit badeværelse lys badeværelset effektivt og til at sprede ud belysning kilde, så lyset er mere jævnt fordelt.

Spejl belysning

Hvordan du let dit badeværelse spejl er næsten lige så vigtigt hvordan du lyse op i resten af badeværelset. Undgå at placere lys over toppen af et spejl, som de kan producere skygger på dit ansigt og gøre grooming vanskeligt. Ved hjælp af blød belysning i flere steder omkring spejlet til at producere en mere jævn og subtile lys kan være effektiv. National køkken og Bad Association foreslår at bruge fluorescerende lys til spejl belysning som fluorescerende lys ikke generere varme og er billigere at bruge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com