Retningslinjer for bygge damme i Arkansas

January 26

Retningslinjer for bygge damme i Arkansas

Ekspanderende økonomiske udviklingsprogrammer i Arkansas er delvis afhængig af menneskeskabte damme. Smith-løftestang Act af 1914 var en Kongressens mandat designet af amerikanske præsident Woodrow Wilson lovligt tillade den USA 's landbrugsministerium (USDA), land-tilskud statsuniversiteter og lokale regeringer til at skabe praktiske retningslinjer for landbrugsuddannelse. Baseret på dette mandat staten Arkansas autoriseret Arkansas Cooperative udvidelse til lavet omfattende anbefalinger til dammen konstruktion.

Typer af damme

USDA identificerer to primære Dam typer. Dæmning damme er lavet af opstemning streams i deprimeret land websteder, der vil tillade fem eller flere fødder af vand til at indsamle fra afstrømning og nedbør. Udgravede damme skal være gravet i et niveau område hvor vandspejlet er rimeligt tilgængelige eller vandet kan pumpes i fra en nærliggende kilde. Hver Dam type kan også være betegnes som en skelsættende Dam, eller en levee henholdsvis.

Dam skik og placering

Primære Dam brug vil bestemme placering og dammen. Arkansas Cooperative udvidelse anbefaler vandskel damme til fiskeopdræt og rekreation, fordi de er renere og opretholde en naturligt økosystem med en mindre indsats. Levee damme er bedre til kunstvanding, husdyr vanding og rekreative fiskeri fordi placeringsindstillinger er mere fleksible og dræning er mulig, hvis væskerne er installeret.

Jordbundens indhold

Arkansas Cooperative udvidelse anbefaler at Dam jord omfatter mindst 20 procent ler at tillade passende komprimering til at holde vandet i dammen. Levee damme og core skyttegrav fyld til vandskel Dam dæmninger skal manuelt komprimeres ved hjælp af udstyr, designet specielt til formålet.

Vandkapacitet

Vurdering af nødvendige vandkapacitet for en ny Dam bør omfatte vurdering af passende overløbskanaler, antal gallon per dag nødvendigt at tjene husdyr eller yde kunstvanding og vifte af dybder nødvendig for produktion af fisk på vellykket og underholdende fiskeri. Kontrol af sund vegetation er også mere udfordrende hvis damme er for dyb eller alt for overfladisk. Både USDA og filtypenavnet Arkansas Cooperative anbefaler 6-7 - fødder med hurtig drop off til mindst 2 til 2 1/2-fødder som en gennemsnitlig produktive dybde for alle Dam anvendelser.

Særlige overvejelser

Dam design kan skræddersys til flere anvendelser. Udpegede fiskeriområder skal give masser af naturlige steder for fisk at skjule og yngle. Kunstvanding pumper skal placeres separat fra fiskeriområder. Hegn, vandhuller for at forhindre fisk anbefales undslippe ikke som det træsko nemt. Arkansas Cooperative udvidelse anbefaler en parallel bar spillway barriere designet af The Alabama Department of Conservation og naturlige ressourcer til at forhindre fisk flugt i højvande.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com