Retningslinjer for hjem Handicap tilgængelighed

December 12

Amerikanerne med Disabilities Act giver retningslinjer for at designe eller ændring af kommercielle strukturer og staten faciliteter til brug for de handicappede. Efter disse retningslinjer vil sikre lethed bevægelighed og sikkerheden for handicappede i hjemmet.

Døre

Minimum døråbningen bredde på 32 tommer er forpligtet til at rumme en kørestol på en lige tilgang og en 36-tommer bred døråbning er nødvendig for en typisk gangen indgangen hvor kørestolen skal vende ind i stuen.

Badeværelser

Badekar og bruser grab barer skal være installeret for at yde støtte. Toilet Gribehåndtag skal være installeret for at sikre balance og støtte til sikker overførsel til og fra toilettet.

Ramper

Ramper skal være installeret for at få adgang til indgang og udgang døre. Den maksimale hældning tilladt på en kørestol rampe er 1 tomme stigning for hver 1 fods længde. Maksimal stigning er 30 inches og højst køre 30 fod. Mindste bredde er 36 inches. Håndlister skal være opført på begge sider af rampen i en højde mellem 30 til 38 tommer.

Køkken

Mindste højde i counter tops er 28 inches og maksimum er 34 inches. Stikkontakter bør ikke er lavere end 15 inches fra gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com