Retningslinjer for opbygning af kontrol: trappe håndlister

February 22

Retningslinjer for opbygning af kontrol: trappe håndlister

Bygning inspektører undersøge boligen og strukturer inden for dem for at sikre, at de opfylder lokale kode standarder for holdbarhed og sikkerhed. Indtil de godkender en konstruktion som en trappe, kan ingen enkeltpersoner lovligt bruge den. For at sikre, at trapper passere inspektion, skal entreprenører følge kode standarder for bygning håndlister.

Koder

Indtil 1994, opbygning af inspektører og bolig industrien var nødt til at høre mindst tre separate model koder under trappe byggeri. I år, blev den nonprofit International kode Rådet grundlagt for at strømline dublerede og undertiden indbyrdes modstridende forordninger gennem internationale bolig kode (IRC). I dag, tage lokale og statslige bygning myndigheder deres regler fra IRC enten ordret eller med mindre ændringer. (Rådet fastholder ligeledes den internationale kode for bygning og internationale brand kode, blandt andre udbredte retningslinjer.) Dette muliggør byggeri fagfolk til at overføre deres kode-godkendt færdigheder overalt i USA

Grundlæggende

Håndliste højde måles fra den skrå plan ved siden af kanten af trappetrin eller en rampe skråning færdige overflade. Det skal være fra 34 til 38 inches høj. Men, gelændere, der starter over den laveste slidbane, der er kendt som volutter, kan ignorere denne højde. Skinner, der giver en kontinuerlig overgang mellem trapper eller mellem Håndliste eller gelænder, kan overstige denne højde. Håndlister skal være løbende for fuld flyvningen af trapper og skal være mindst 1,5 inches væk fra nogen tilstødende vægge.

Skinner

Det samlede beløb for Håndliste højde skal omfatte højden af gelænderet eller post plus tykkelsen af skinnen op til dens øverste overflade. Type I-gelændere har en udenfor omkredsen af under 6,25 inches. Hvis de er cirkulær, skal den ydre diameter fra 1,25 til 4 inches. Hvis det ikke er cirkulær, skal dimensionen omkredsen være fra 4 til 6,25 inches med en maksimal tværsnit af 2,25 tommer. Type II gelændere, med bander af mindst 6.25 tommer, skal graspable finger adgang til områder, der er mindst 0.3125 inches dyb, og start en fjerdedel tomme som målt lodret fra den højeste del af profilen.

Clearance

Trapper skal mindst 36 inches lang måles fra toppen af gelænderet til det minimum ståhøjde over trappe. Håndlister ikke kan rage mere end 4,5 inches på hver side af trappen. Den klare minimumbredde nedefra gelændere til toppen af trappetrin skal være mindst 31,5 inches for kun én Håndliste og 27 inches for to håndlister.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com