Retningslinjer for opvaskemaskiner

July 14

En opvaskemaskine er en hjem bekvemmelighed, der, når du har en, hurtigt bliver noget, du ikke ønsker at leve uden. Der er specifikke retningslinjer bør du kigge efter, når de køber en kvalitet opvaskemaskine, således at du får en, der vil køre konsekvent og ikke optager plads i køkkenet. Forskellige opvaskemaskiner har forskellige funktioner og gøre forskellige ting, så at kende retningslinjerne, der hjælper dig med at indse, hvad præcis du vil få.

Under-the-Counter opvaskemaskiner

De fleste moderne køkkener bruge under-the-counter opvaskemaskiner fordi de spare værdifuld køkken gulvplads og er lettere at oprette forbindelse til VVS- og el-system i huset. De er også mere moderne udseende og drift, tilbyder flere stilarter og opvask funktioner. De har også ekstra plads til at passe flere retter end de opvaskemaskiner, der er selvstændig eller ældre modeller. Selvstændigt opvaskemaskiner er kun nødvendigt i særlige situationer eller køkkener.

Cyklus indstillinger

På de bedste moderne opvaskemaskiner er der specifikke cyklus indstillinger du ønsker at søge før du køber. Lys, regelmæssige, er gryder og pander og econo indstillinger det vigtigste for opvaskemaskiner, så sørg for at disse er tilgængelige. Indstillingen econo vil luft tørre retter at spare vand og andre udgifter til energi. Dog vil indstillingen regelmæssig tørre retter med varme, som tørrer retterne hurtigere, forudsat at du har brug for dem i en kort tid.

Reoler og hylder

Til indlæsning af opvaskemaskine, bør der gives ordentlig plads eller stativer. Sølvtøj er normalt holdes i lommerne på bunden rack, selvom nogle nyere og dyrere modeller af opvaskemaskine har smalle stativer på toppen, der giver mulighed for sølvtøj til at fastsætte og få mere vand og rengøringsmiddel på dem, som den klassiske lommen system ville undertiden ikke korrekt rense alt. De fleste opvaskemaskiner har en bunden rack til gryder, pander, skåle og tallerkener og en top rack for briller, små skåle og plader og diverse varer, der ikke passer andre steder. Nogle opvaskemaskiner har hylder langs siden for specifikke typer af retter, der kan sidde på toppen af dem, sparer plads i de vigtigste stativer. Disse er gode funktioner, men da alle retter ikke er ensartet, er det svært at virkelig afgøre, hvis de vil være hjælpsom, indtil du rent faktisk indlæser din opvaskemaskine.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com