Retro Design & udsmykning idéer

January 23

Retro Design & udsmykning idéer

Mange mennesker vil de kunne være blevet født i en tidligere æra, bare fordi de kan lide udseendet af mode og dekoration af dengang. Heldigvis behøver du ikke at opfinde en tidsmaskine til at omgive dig med retro indretning. Beslutte, hvilken periode du gerne bedste, såsom "Atomic Age" i 1950 ' erne, og begynde at lave over din bolig med retro-stil maling, møbler og dekorationer. Reproduktioner af vintage rejse plakater "varierer meget i stil og farve," ifølge Sheffield School of Interior Design, og er en billig måde at starte et retro-look.

Væg med Retro annoncer

Papir en væg-en accent væg eller meget smal mur vil gøre processen mindre tid-consuming-med kopier af vintage annoncer er relevante for indholdet af rummet. For eksempel, kunne en af dine køkken vægge fremvise retro brødrister annoncer som 1937 "Toast og marmelade" tema salgsfremmende pjece fra solstrålen (som beskrevet på Cyber brødristeren Museum "Vintage brødrister annonce of the Day"). Skiftevis, ramme originalen eller reproduktion annoncer individuelt og hænge dem i klynger.

Hatbox sidebord

Vende en almindelig café-stil bord med rund top og enkelt tyk støtte polak til en brugerdefineret samtale stykke med tilsætning af retro-stylet hatteæsker. Fjerne bordpladen og måle diameteren af støtte pole. Skære huller for at diameter ved bunden og låg af op til en halv snes retro-stylet hatteæsker og tråd dem på pole, danner en stak, der skjuler pol. (Hvis du ligge på maven ved tanken om at skære ind i vintage hatteæsker, Køb moderne gengivelser i stedet.) Læg låg på igen. Samle stykke visuelt med et tema, som Stetson hatteæsker eller hatteæsker med polka prikker. Hvis hatteæsker du køber stadig indeholder hat, såsom jaunty Stetson women's "Stratoliner" cap på Philadelphia Museum of Art, vise hatte i tilfælde eller på mannequin hoveder, afskærmet fra skadelige solen.

Gammeldags tv

Skille ad en antikke træ-indrammede fjernsyn eller bygge en overbevisende efterligning at tjene som en "shell" omkring dit moderne tv. Dette ville fungere godt i en stue, der har bør for en stor møbler stykke at forankre det. Da antikke fjernsyn var meget store og moderne dem er små, gør den ekstra plads inde i rammen til opbevaring af din DVD-samling. Antikke tv kom i forskellige stilarter, størrelser, og former, så studere et udvalg af dem før beslutte, hvordan at eftermontere dit tv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com