Retro køkkenskab ideer

March 1

Retro køkkenskab ideer

Retro køkkenskabe harken tilbage så vidt du er villig til at gå. De fleste køkkenskabe med en retro look er fra 1940 til i 1970 ' erne og den måde, at disse kabinetter ændret kan give et indblik i hvordan Amerika ændre i disse år. Nogle retro ser gå tilbage til 1800-tallet.

1950s metal kabinetter

1950s var en storhedstid for metal kabinetter med forsænket aluminium åbner. Hænge skabene over Formica bordplader. Retro farver til metal frysere omfattede pistacie grøn og berry rød. Pop ned et skakternet mønster af enten farve, og gulvet spiller en væsentlig rolle i din retro rollespil.

Ice-blå motiv

En anden måde at gå fast med 1950s look er med ice-blå farvet kabinetter, der er enkel og strømlinet, men ens farver med komfur og køleskab. Dette skaber en standard farve til hele køkkenet. Skabene skal være træ eller spånplade med en simpel halvcirkel krom håndtag.

1960s Pop Art

Dekorere din køkkenskabe i glødende farver eller lære kunsten at decoupage og placere pop-art på din frysere. Resultatet er et besøg i 1960erne da farver eksploderede og uønsket kultur blev høje kunst. Gå med en Andy Warhol silketryk fordelt på fire forskellige skabslåger eller fortælle en tegneserie historie af decoupage a la Roy Lichtenstein.

1800-tallet landkøkken

Dekorere med håndmalet stencils til at oprette et land-stil køkken ud af 1800-tallet. Tilføje nogle supplerende tapet og du kan bringe tilbage 1940 mens du stadig holder landlig stil.

Plain Cedar planker

En måde til at cementere 1800-tallet kig ind i dit køkken er ved at gøre din frysere ud af ufærdige cedar planker. Lugten af cedertræ er en fordel ved denne stilistiske valg. Tilføje nogle cedertræ planke finer til en væg og hænge din retro gryder og bestik. En kniv blok med masser af lange, skarpe knive vil fuldføre det udseende.

1970s farver, mønstre og hippier

Levende farvet kabinetter med fed zigzag mønstre tage dig tilbage til i 1970 ' erne. Få din inspiration fra Patridge familie bus eller bare om enhver albumomslag. Bringe tilbage hippie enkelhed ved at tage døre fra din frysere. En anden måde at tage på 70 ' erne er ved et maleteknik, der simulerer blå denim. Tilføje en dekorativ blomstre ved at male tag dine foretrukne 1970s jeans at færdiggøre virkningen.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com