Retro loft lys nuancer fra 1950erne

October 9

Retro loft lys nuancer fra 1950erne

Tilpasse en retro look er én måde at bringe en pæn twist til dit køkken. 1950s æra med sine lyse farver og fed geometriske mønstre er et specielt begunstiget valg. Indarbejde denne stil i hjemmet kan være forholdsvis enkelt. En design teknik er at bringe i belysning der minder om den periode, som kan være en forholdsvis billig måde at opnå det look, du søger. Hvis du vil trække ud 1950s look, bør et par belysning stilarter overvejes.

Drum lampeskærme

En tromme lampeskærm er cylinder formet og ofte ligner en olietønde. Strukturelt, er det samme størrelse på toppen, som det er i bunden. Denne figur er en, der har en 1950s føler, og denne føler kan forbedres ved at vælge fra et årti-venlige farve. Boligejere kan finde denne stil i en række farver, selvom dristige farver er ideelle. De fleste producenter kan producere nuancer i antik hvid, koral, turkis og kalk--alle farver populære i perioden, men med et strejf af moderne flair. Derudover kan nuancer omfatter en bred vifte af dekorativ overfladebehandling, hvirvler og diamant tekstur til at bringe mere visuel interesse. Variationer over dette stil omfatter to - og tre-lags stilarter.

Vedhæng lys

Bruges almindeligvis i køkkener, kan vedhæng lys være en enkel måde at få et retro 50 ' erne look. Den grundlæggende opsætning er ens for alle producenter og kommer i to typer. Først er hardwired sorten, som kræver, at kablet i en samledåse, mens den anden lys kan simpelthen hang og sluttet til en stikkontakt. Nuancer på pendel belysning kan vælges til at matche individuel indretning og kan findes i en bred vifte af farver, former og størrelser. Tromlen typografier er tilgængelige, men for de virkelig kreative, en bred vifte af træ, paraply og fan stilarter kan findes online og på nogle lampe specialbutikker. I modsætning til ældre modeller, kan moderne vedhæng lys fungere på energibesparende pærer, hvilket gør dem en klogere valg end deres vintage modstykker.

Farver

Kendetegnende for retro 1950 'er stil er funky farver, ofte i levende nuancer eller bløde pasteller. Fed farvepaletter blev fundet i mange hjem, herunder toner af lyse gule, blå, orange og rød--farver, der vil gøre moderne stykker føler classic. En anden favorit mulighed er at gå med farver af familien pastel--især mint grøn, turkis og pink. Et farveskema, der var fælles dengang og nu er ved at kombinere hvid, sort og rød. Når nogen af disse farver er til stede i en belysning fastholdelsesanordningen, kan de oprette en moderne twist på 50 ' erne look.

Materialer

For at skabe en autentisk 1950s-inspirerede belysning stykke, at finde en periode-stil stof er vigtigt. I løbet af denne æra var farve og mønster stor stil point. Stoffer til lampeskærme var ofte én, farve og syet med kontrasterende farve eller dekoreret med et mønster. Stjerner, prikker og diamanter var favoritter, som var mere subtile hvirvler og pletter. For en virkelig interessant udseende, forsøge at finde den "Boomerang" mønster, som blev almindeligt anvendt på tapet og andre tekstiler. En moderne rekreation er en harpiks-dækket pergament, som giver de traditionelle udseende uden fading og andre problemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com