Retsmidler for at dræbe husstøvmider i en Sofa

March 24

Når du sidder på sofaen, kan du ikke være alene. Tusindvis af mikroskopiske husstøvmider kan leve på og i dine møbler. På trods af deres lille størrelse, kan de forårsage sundhedsproblemer. Hvis de berører et medlem af din husstand, skal du slippe af støvmider.

Spørgsmål

Husstøvmider bider ikke mennesker, heller ikke gøre de bære sygdomme. De kan udløse allergi hos mennesker, der er følsomme over for dem. Når en person er udsat for proteiner i en støv mide organ eller til sin afføring, kan han opleve hud- og øjenirritation sammen med en stoppet næse. For mennesker med astma, kan støv mide allergi føre til åndedrætsbesvær og endda udløse astmaanfald. Husstøvmider lever i en sofa kan forårsage symptomer, hver gang en følsom person sidder på det.

Dræbe

Hvis puder i din sofa kan være damp-rengjort, end at have det gjort straks. De høje temperaturer vil dræbe husstøvmider. Hvis ikke, kan du købe benzyl benzoate tør skum. Det dræber mider og vil fjerne støvmider lever inde i din sofa. Benyzl benzoate bør anvendes to gange inden for seks uger. Efter at det vil give resterende beskyttelse mod husstøvmider re infesting din sofa og behøver kun at genanvendes hvert halve år eller så at forblive effektiv. Bruge garvesyre i din sofa til at nedbryde allergener og gøre det klar til brug.

Beskytte

For at stoppe husstøvmider i at komme tilbage, traeffe beskyttelsesforanstaltninger for din sofa. Sted et par dråber af eucalyptus olie i en sprayflaske med vand. Spray løsning over den polstrede dele af møblerne. Eucalyptus olie dræber støvmider naturligt. Placere en tætvævet syntetiske dække over puder, inde i sofaen stoffet vil også forhindre støvmider fra at komme inde i dem. Hvis du sætter et dække over sofaen, kan du vaske det hver uge i varmt vand for at fjerne alle støvmider i del af den sofa, der kommer i kontakt med din hud.

Overvejelser

Før du bruger garvesyre i din sofa, teste det ud på en lille uanselige del af møblerne. Der er en risiko, det vil pletter i stoffet. Du kan gøre dit hjem mindre gæstfrie til støv mider ved at reducere luftfugtighed inde med en affugter. Ændre filtre for din air condition og ovn ofte. Fjernelse af tæpper og tingeltangel vil skære ned på støv inde i dit hjem. Da husstøvmider lever i og lever af støv, vil dette bidrage til at skære ned på deres numre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com