Retsmidler for rengøring Permanent markør på tør-slette bestyrelser

December 30

Fejltagelser sker, og mange af os har ved et uheld greb en permanent markør, når vi skulle bruge en tør slette markør. Tør-slette bestyrelser, særligt store dem, er en kostbar investering, så rengøring op denne fejl er kritisk. Heldigvis er der flere retsmidler til rengøring permanent markør på en tør-slette bord.

Brug en markør

Farve over den permanent markør stærkt med en tør slette markør. Opløsningsmiddel i tør slette markør vil opløse blæk fra den permanent markør. Slette ved hjælp af en tør-slette bord viskelæder, og følge op med en standard glasrens. Skyl ved aftørring med en ren, fugtig klud. Dette er en af de sikreste og mest bekvemme løsninger for rengøring permanent markør på en tavle.

Hairspray, alkohol og kemiske valg

Alkohol er en effektiv opløsningsmiddel for permanent blæk. Anvende sprit med vatkugler. For de bedste resultater, tillade alkohol til at sætte på bordet. Prøve sprøjtning mærket rigeligt med aerosol hårspray og gør det muligt at forblive om bord i et par minutter før aftørring væk. Nail polish remover, WD-40 eller Goo gået kan også være effektivt til whiteboard oprydning. Test kemiske rengøringsmidler i et hjørne før du prøver dem på din whiteboard. Følge op med en multi overflade spray cleaner, og skyl med en ren, fugtig klud.

Prøv tandpasta eller fjernelse af pletter agenter

Tandpasta arbejder ofte til ren permanent markør af tør-slette bestyrelser. Vælg en pasta (ikke gel), og Anvend rigeligt. Tillad tandpasta til at sidde på din whiteboard i et par minutter og derefter tørre det væk. Tandpasta har milde slibende kvaliteter, der kan hjælpe med at fjerne permanent markør. Du kan også prøve Mr. Clean Magic viskelæder, Bon Ami fjernelse af pletter pulver eller Soft Scrub på dit tør-slette bord. Husk at slibende rengøringsmidler kan skade overfladen af din tavle, så prøv disse kun hvis de andre muligheder ikke virker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com