Retsmidler til at holde egern ud af fugl foderautomater

March 17

Hvis du er en baggård bird-watcher, er du formentlig træt af kæmper lidt tyvene at opsluge den dyre foder, du lægger i foderautomater. Egern narrestreger levere komisk underholdning, men de også skræmme væk sangfugle. Får chancen, vil disse væsener gøre din fugl feeder til skrot. Udsmarter snu, kreative egern er ikke nogen nem opgave.

Egern fakta

Egern er glubende dyr, der bruger meget af deres dag på udkig efter næring; de forbruger mere end deres kropsvægt i fødevarer hver uge. Egern er i stand til at springe vandret mindst 8 fod, så de kan springe fra objekt til objektet med lethed. Der spænder udvider 11 fødder når springer fra gren til gren, eller fra en gren ned til din fugl feeder. Med hjælp fra deres haler og tilbage tæer, kan egern hænge op og ned mens ved hjælp af deres front poter for at samle mad. Disse væsener har en højt udviklet lugtesans, at tillade dem at opsnuse mad i din fugl feeder fra en stor afstand.

Gøre din Feeder Inaccesible

Find fugl foderautomater mindst 10 fod fra et egern adgangspunkter. Hængende fugl foderautomater på en vandret længde af fine tråd eller fiskesnøre dækket med plastslanger hjælper, da den plastslanger vil spin omkring wire eller fiskeri linje når egernet forsøger at gå på tværs. En baffel, der vipper når et egern lander på det gør også fugl foderautomater mindre tilgængelige. Hænge vingen omkring 18 inches over en hængende feeder. Hvis feeder er installeret på en pæl, placere vingen under feeder så egernet ikke kan klatre op pole. Eventuelle afrundede objekt, selv en skraldespand låget, er en effektiv baffel. Egern spooker polakkerne er en anden mulighed. Disse polakker har en kontravægt system og en bevægelig plast ærmer der glider ned når egernet når det på måde at feeder. Egernet falder til jorden og ærmet flytter tilbage på plads.

Købe en egern-bevis Feeder

Mange kommercielle fugl foderautomater er konstrueret til at gøre adgang til frø indeni vanskeligt for egern. Nogle foderautomater er lavet af uforgængeligt plastik eller metal med frø forstærket feed porte bygget udelukkende af metal. Foderautomater omfatter ofte, døre, der lukkes automatisk, når noget heaver end en sangfugl lander på aborren. Disse foderautomater er effektive, men har tendens til at være dyrt.

Distrahere egern

At give egern vil deres egen fødevareforsyning ofte tilfredsstille de lille skraldemanden og forhindre dem fra at terrorisere din fugl feeder. Rå, udbælgede jordnødder er en favorit. Egern også ligesom halvtosset majs, som kornet, der kan blive hængt fra træer. Find egern fodring områder fra fugl foderautomater og væk fra din dør skridt eller windowsills, som egern er ofte gjort sig skyldig i indbrud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com