Rette indvendige væg maleteknik

November 20

Rette indvendige væg maleteknik

Maleriet et rum er den nemmeste måde at give dit værelse en ny og spændende look. Det er et simpelt projekt og relativt billig. Hvis du ønsker dit værelse til at ligne en professionel gjorde jobbet, er det meget vigtigt at begynde med maling, pensler og ruller af god kvalitet.

Forberede væggene

Den første ting du skal gøre er, forberede væggene, så du har en glat overflade til maling. Placere alle møbler i midten af rummet og dække det med en dråbe klud eller gamle tæppe. Dække etager for at forhindre, at malingen drypper. Tage alt fra væggene, herunder gardiner og gardinstænger. Fjerne switch plader. Så rense væggene med en almindelig husstand renere fortyndet med vand. Du kan tørre væggene ned med en svamp eller ren klud. Hvis der er huller eller revner udfyldes, skal du bruge spackle og en spackling kniv. Når spackle tørrer, slibe det med fint sandpapir. Sand nogen andre lille bump i væggen, for, at skabe en glat overflade.

Hvis du maler nye mure eller over en mørk farve, kan du nødt til at male på en primer før du maler med den nye farve. Brug den samme teknik til primeren, som med maleriet, så du ikke har linjer eller farveændringer når du bruger din farve maling.

Stiger

Når du skal bruge en stige for de højere områder på væggen, Sørg for stigen er på fast gulv, så den ikke wobble. Male kun de områder, du kan nemt nå, eller du kan forårsage stigen til at vælte. Kan du vedhæfte en udvidelse pole til dine roller at nå den højeste del af væggen.

Skæring

"Skæring i" betyder, at du bruger en pensel til at anvende maling loft, vinduer, døren trim og baseboard. "Cut i" maling vil beskytte disse områder, når du begynder at bruge rullen. Før du begynder at skære, Anvend maler tape langs kanterne af loft, vinduer, døren trim og baseboard at beskytte dem fra maling splatters. Start med loftet og hold pensel, så spidsen er tæt på linjen loft. Drej børsten, så du er maleri med hele bredden af penslen og gå langs linjen cut. Skære i omkring en mur på et tidspunkt. Derefter male hele væggen med rullen. Malingen skal være rullet på fugtig cut-in linjer, så det passer.

Maler med en rulle

Fyld maling bakken med maling til lidt mindre end diameteren af rullen. Dette vil forhindre, at få for meget maling på rullen. Efter du har dyppet rullen ind i paint, roll det over den bakke nettet et par gange for at fordele malingen jævnt. Anvende maling til vægge med glatte up-and-down strøg. Tryk ikke det hårdt mod væggen; der vil oprette linjer og gøre malingen for tynd i steder. Når du har dækket en sektion, gå tilbage og rulle enten op eller ned for at give en flot glat look. Derefter gå videre til næste afsnit og gentager. Læs producentens instruktioner om hvordan man længes efter at tillade det første lag maling tørre, før du anvender det andet lag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com