Rette måde at stuk et hus

October 31

Anvende stuk på ydersiden af dit hjem er en billig måde at skabe originale designs og teksturer, at forskønne dit hjem. Mængden af tid og energi projektet stuk tager afhænger af størrelsen af dit hjem og dit niveau af færdigheder med sådanne opgaver. Du vil ønsker at sikre, at du følger processen korrekt og omhyggeligt for at undgå eventuelle problemer, der kunne skabe dyre skader til dit hjem.

Værktøjer og materialer

Du skal måske leje kræves stilladser og power mixer kræves for at oprette og anvende stuk, hvis du gør ikke allerede besidder disse værktøjer. Værktøjer og materialer, der kræves for et standard stuk projekt er type S mørtel, type N mørtel og en høg til at holde den våde puds. Du vil også brug for et hjulet tønde, single-eye hoe, 5-gallon spand og en skovl. Du skal bruge to typer af trowels: en Mason murske og en 1/8-inch indskåret murske.

Proces

De bedste overflader for stuk er mursten, slagge blok og beton. Før du begynder dit projekt nøje kontrollere tilstanden af dine eksisterende overflade. Før du anvender stuk skal din overflader være rene, støvfri og i god stand. Hvis du har eksisterende vandfiltrering spørgsmål, må du lave dem før stuk for at undgå alvorlige skader til dit hjem. Når du er stand til at fastslå, at din overflader er ren og solid du bliver nødt til at blande stuk. Blandingen bør være en kombination af rent sand, murværk cement og Portland cement. For den bedste stuk mix prøve at blande en del Portlandcement og en del murværk cement med otte dele ren, fugtig medium sand. Stuk skal anvendes i to frakker og den første pels bør være ca 3/8 tomme tyk. For at undgå fejl bør du øve dig anvende stuk på en cement board for at blive mere fortrolig med de værktøjer og teknikker. Når du er klar til at begynde at anvende stuk til dit hjem, kan du prøve at starte med tilbage vægge eller områder, der er mindre synlige. Den første pels behøver ikke at være perfekt og burde have nogle ruhed til sin tekstur. Dette vil gøre Finpuds skiller sig ud og give det et mere struktureret udseende. Før du anvender stuk skal du tåge sider af dit hus med en slange til at lægge en dæmper på overfladen. Det første lag af stuk skal altid anvendes på en fugtig overflade. Prøve ikke arbejde på varme eller blæsende dage som disse betingelser kan komplicere processen. Den ideelle dag til at arbejde på projektet stuk ville være en temmelig overskyet dag med en temperatur, der spænder fra 50 til 60 grader Fahrenheit. Når begge frakker af stuk har været anvendt og tilladt 24 timer at tørre, kan du anvende en klar finish eller maling som ønsket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com