Reupholstering en stol med træ arme

December 15

Spisestole kommer i en bred vifte af stilarter, herunder dem, der har arme og polstret overflader for komfort. Polstrede spisestole med våben er typisk lille nok til at bevæge sig let, hvilket gør dem alsidige Tilføjelser til dit hjem. Du kan reupholster spisestole, selvom de har påtrængende træ arme til at opdatere deres udseende eller få nyt liv ud af en gammel stol.

Grundlæggende Procedure

Processen for reupholstering en stol med armene indebærer først at fjerne den sæde pad og opbakning pad, hvis det er muligt. Efter du fjerner puder fra stolen kan du fjerne den gamle struktur, wrap forfrisket puder med nyt stof og anbringer stof med stifter eller klæbemiddel. Geninstaller forfrisket puder til stolen. Mens puder er slukket du kan også refinish stolens træ arme og rammen med maling eller pletten. Hvis puder er ikke flytbare, forsigtigt strække stof over puder efter fjerner den eksisterende polstring. Arbejde omkring træ armene hvor de mødes siddepladser overflade ved at skære en lille slids i stoffet, hvis det er nødvendigt. Sikre stoffet under sædet og bag ryglæn med søm eller lim.

Materialer

Reupholstering en stol gør brug af et begrænset antal materialer. Stoffet du bruger til at reupholster en stol med træ våben kan være bomuld, nylon, vinyl, læder eller en blød syntetisk stof såsom microfiber. Stoffet skal være stærk nok til at modstå rive når trukket stramt over polstring. Skære stof flere inches større end dimensionerne af polstring overflade og sider, så du har nok greb og knytte til bagsiden af polstring. Stof lim og spray limen er nyttige for anbringelse nye polstring. Du kan erstatte slidte stol polstring med cellulose fiber, bomuld pladevat eller skum for en blødere sæde, der vises mere fuld og endda end en stærkt brugt polstret sæde.

Arm polstring

Nogle spisestole med træ arme funktion betrukket arme med stof puder. Du kan reupholster disse arm puder ved hjælp af den samme proces som resten af stolen. Arm pads er typisk ens betræk på sæde og ryg, men du kan vælge et andet materiale for et brugerdefineret udseende. Hvis du ikke kan fjerne arm puder, bør sikring af stoffet til undersiden af våben være enkle da stifter og lim arbejde godt på træflader.

Designvalg

Reupholstering en stol giver dig mulighed for at projicere en særlig stil af indretning. Overveje stolens træramme, som du ikke vil ændre, og vælg et stof udskrive eller farve er et godt match. For eksempel, ser en udsmykkede stol med buet træ arme par godt med blomster print polstring, og en elegant, moderne stol med malet træ arme bedst med lyse, primære farvede polstring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com