Reupholstery alternativer til en stol

October 4

Reupholstery alternativer til en stol

En træt udseende stol ser altid bedre med frisk, nyt stof, men reupholstering er ikke altid den bedste løsning. Nogle stol stilarter er for kompliceret for gør det selv-projekter, og professionel reupholstering kan få pebret. Din stol kan ikke være værd at investere, eller du har ikke penge til at investere. Du kan kun sæsonmæssigt opdatere en ellers fin stol. Før du foretager permanente ændringer og en stor investering, overveje at re-polstring alternativer til din stol.

Kaster

Den nemmeste måde at give en gamle stol et nyt look er at kaste på et kast. Overlade det løs og comfy, eller Tilpas det til stolen med slipcover pins. Slipcover pins ligne små Proptrækkere med thumbtack hoveder. Du kan finde dem på stof eller polstring butikker.

Kast, bruge nogen stor, flad stykke stof der dækker stol fra toppen til gulvet. Stormagasiner sælge ofte dem dimensioneret til at passe specifikke typer af stole. Du kan også lave din egen af hemming møbelstof på alle fire sider. For større stole, kan du nødt til at sy to bredder af stof sammen før hemming det. Sengetæpper eller plader også arbejde godt, og du behøver ikke at hem dem.

Slipcovers

Slipcovers er den mest alsidige alternativ til reupholstering. Afhængigt af pasform, kan de Se løs og afslappet eller monteret og formelle. Det er nogle gange svært at skelne vellavet, tætsiddende slipcovers fra vedlagte polstring. Hvis du vælger et vaskbart stof, fungerer flytbare slipcovers godt i hjem med kæledyr og børn.

Stormagasiner sælge slipcovers designet til at passe størrelse varierer. De er løsere end brugerdefinerede slipcovers med elastisk strips til fleksibilitet, men du kan stramme pasform med slipcover stifter. For en strammere, mere skræddersyet look, sy eller brugerdefinerede slipcovers fra Kommissionen. Ud over passer perfekt, tillader brugerdefinerede slipcovers dameskrædder detaljer som læg, flæser og dekorative welts.

Farvestof

Møbler showrooms og udsmykning blade har undertiden polstrede møbler med forskellige tekstiler, puder og krop. Hvis din stol har aftagelige puder og stoffet ikke er slidt eller revet, overveje at bruge farvestof til at efterligne den to-stof look.

Dye fungerer bedst på solid, lys-farvet stof fremstillet af naturlige fibre. Se under sædehynden for en etiket, der beskriver stof indhold. Bomuld, uld eller hør virker bedst. Fjerner den pude indsætter før de dør pude dækker, og følg farvestof producentens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com