Rewiring antikke vifter

December 18

Rewiring antikke vifter

Kort historie

En antik fan er anses for at være en fan, der er 25 år eller ældre, der ikke har "ikke så afkøling" plast vinger. Dengang foregik mange typer af fans, herunder elektriske ventilatorer, fans drevet af wet celler batterier, vand fans, varm luft fans og vind-up fans. Ved årsskiftet af det sidste århundrede (begyndelsen af 1900′erne) kørte elektriske ventilatorer på DC (jævnstrøm) og AC (vekselstrøm). Der var ingen nationale elektriske standard, så AC eller DC-strøm (20 til 250 volt) løb med strømme af 25, 33, 50, 60 og 133 cyklusser. Producenter skulle kende hvad nuværende dit hus løb på for at guide dig til den rigtige fan til dit hjem. De fans, der kørte på både ville gøre radio buzz, så de var udgået. Der var ingen todelte stik på dette tidspunkt eller elektriske stikkontakter, så stik skruet ind i lettere sockets, den eneste kilde til elektrisk strøm. (Lys tilsluttet nytte polakker uden for hjemmet gennem et hul boret i væggen.) Power ledninger for fans var ikke mere end 10 til 15 fod lange.

Bur og Motor

Hvis de oprindelige ledninger er stadig intakt, afslutte de normalt motor på nederste forreste kabinetlåg. Fjerne bur af ventilator og dens blade og derefter skru messing oiler under den forreste bærende. Skru de slidsede skruer og skub den forreste motor ækslet rotor-akslen. Rense akslen med ståluld og et par dråber af olie for at beskytte lejet og erstatte fedt i oscillator gearing, hvis det er nødvendigt.

Rotoren boliger

Dreje rotoren lidt, derefter fjerne det. Du bør kunne se de indre skruer placeret på indersiden af den bageste motor, der huser den bageste oscillator. Det er OK at rense ud gunk fra stator, men ikke fjerne den. Hvis oilers har brug for rengøring, fjerne foråret og væge forsamling først. Erstatte fugtspredende (eventuelt med Duro filt) med fugtspredende af samme længde som oprindelige. Fyld oilers med 10 til 20 vægt ikke-vaskemiddel motorolie (ikke røde 3-i-1 for elektriske motorer).

Udskiftning af gamle ledninger

Hvor ledningen er tilsluttet til stator viklinger, omhyggeligt og fint skåret af den gamle ledning og derefter lodde den nye ledning (mindst 18-gauge guld-snoet rayon for parameteren) og motor og 18-gauge brun rayon for netledningen til tilslutningerne. Stik (kaldet "rottehaler") har en lak, der bør fjernes. Fjerne det med en lille-bladet kniv og skrabe rottehaler let. Varme-shrink slanger eller flydende elektrisk tape vil isolere loddeforbindelsers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com