Rheem AC Specs

August 25

I 1930 ' erne, Rheem Manufacturing Co. gør og distribuere flere vand opvarmningsanlægget modeller til den amerikanske offentlighed. I 1940erner og 1950erne, var Rheem begyndt at dyppe i air conditionere fremstilling marked. Rheem fremstiller i øjeblikket flere omfattende linjer af air condition herunder 13AJA serien, RANL-JEZ serie og RASL-JEC serien. Mange af fremstilles af Rheem klimaanlæg er Energy Star-produkter. Energy Star er et statsstøttet program designet til at fremme anvendelsen af energieffektive produkter.

13AJA serien

Klimaanlæg i 13AJA-serien har en louvered stål kabinet og en kontrolboks, der er let tilgængelig. Modeller i denne serie af klimaanlæg tilbyder en 13 SEER (sæsonbestemt energi effektivitet ratio) rating. Disse enheder har forstærket aluminium finner og kobberrør kondensator spoler og er beregnet til montering på hustage eller på jorden. Disse klimaanlæg er ideelle til Lysreklame eller flerfamiliehuse applikationer. De tilbyder mellem 18.000 og 60.000 kJ/time (British thermal enheder pr. time) kølekapacitet, afhængigt af modellen.

RANL-JEZ serie

Air condition-enheder i RANL-JEZ serien tilbyder også en 13 SEER rating. Disse enheder tilbyde afkøling kapacitet mellem 23,200 og 62.000 kJ/time, afhængigt af modellen. Klimaanlæg i rækken RANL-JEZ ansætte kølemidler, som er fri for chlorfluorcarboner og andre materialer, der er skadelige, når slippes ud i atmosfæren. For at fremme lydsvag drift, har disse klimaanlæg en kompressor lyden tæppe. Kontrol bokse på disse klimaanlæg er let tilgængelige på toppen af enheder. Enheder i denne linje af klimaanlæg er beregnet til udendørs montering. Disse modeller er Energy Star bedømt.

RASL-JEC serie

Rheem's RASL-JEC serie af air conditioners er designet til at producere køling kapacitet i området 24,600 - til 57,200-kJ/time afhængigt af model i serien. Luftkonditioneringsanlæg i denne serie er designet med en 18 SEER rating. Disse klimaanlæg er lavet med kapacitet til service enfamiliehuse, flerfamiliehuse og endda lyse erhvervslokaler. Enheder i RASL-JEC serien er fremstillet til en relativt lav maksimal højde på 33 inches. To-trins drift giver mulighed for mere præcis temperaturkontrol. For at forbedre effektiviteten, har disse enheder en to-trins kondensator ventilator motor og en tre-bladet udendørs fan. Modellerne i denne serie af klimaanlæg er også Energy Star-rated effektive enheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com