Rheem kriterium 11 fejlfinding

March 6

Rheem kriterium II er en gas-drevne ovn konstrueret til beboelsesformål. Det har isoleret ovn jakke, direkte spark ignitor, integreret styring og motor (ICM) og induceret udkast til gas brændstof. Ovnen har fleksibel installation for en række af rum og konfigurationer, herunder vandret og op eller ned flow muligheder. Det er også mere energieffektive, og kan reducere dit energiforbrug og omkostninger. Hvis problemer opstår med dit kriterium II, lære at løse problemet selv før du kontakter Rheem.

Instruktioner

•Skub lysnetkablet fast i Rheem ovn samt stikkontakten hvis intet på ovnen er i drift. Bemærk at afbryderen eller sikring kan skal erstattes eller nulstille. Undgå tilslutning af ovnen til en forlængerledning.

•Klik vigtigste magt til "ON" og dreje termostaten til et punkt, der er højere end den omgivende temperatur, hvis ovnen er tilsluttet en arbejdsgruppe strømforsyning, men kører ikke.

•Undersøg området omkring ovn til store objekter eller stof, der kan forhindre korrekt luftbevægelse hvis ovnen kører konstant, overophedning eller ikke varme som forventet. Alle lufthuller og gitre bør holdes klart, herunder returluft gitre og registre i hjemmet.

•Åbn det vigtigste adgangspanel når ovnen er slukket og koblet hvis ovnen er støjende eller ikke varme hjem præcist. Flytte fastholde stangen til side og tage ud af luftfilteret. Rengør filteret med et par dråber opvaskemiddel og koldt vand og skyl grundigt og omhyggeligt. Sæt filteret i et varmt, tørt sted indtil tør at røre inden re-installation i ovnen og lukke fastholde stangen.

•Find mulige kilder til kladder i dit hjem, hvis ovnen synes at køre hele tiden for at opretholde den ønskede temperatur. Løse udkast og lukke døre og vinduer, mens ovnen er i drift. Reducere brugen af udsugnings i køkkenet, mens ovnen kører, som udstødning fans træk den varme luft tilbage ud af hjemmet.

Kortindgangsdør Rheem efter behov for yderligere reparationer eller spørgsmål.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com