Rheem vs Kenmore

July 30

Industriens ledere inden for opvarmning og køling, både Rheem og Kenmore har været i branchen siden før anden verdenskrig. Selvom har specialiseret sig i forskellige områder af markedet--Rheem skrå mere mod kommercielle og Kenmore mod bolig--begge virksomheder er på forkant i markedet fremskridt og teknologi.

Historie

Dannet i midten af 1920 ' erne, Rheem Manufacturing Company oprindeligt begyndte at lave vandvarmere og er vokset til en førende i opvarmning, køling og opvarmning af vand produkter. Af 1936, virksomheden sælger og shipping vandvarmere kyst til kyst i USA. Det gjorde det op i 1960 ' erne når Rheem ind på central aircondition markedet.

Kenmore grundlagt i 1927 når det gjorde sin første optræden i kataloget Sears Tøjvask apparat. Af 1936 havde Kenmore solgt en million vaskeri elementer, hvilket gør det den forreste outfitter for in-home Tøjvask apparater.

Fakta

Med hovedkvarter i Atlanta, Georgia, er Rheem en førende producent af kommercielle kedler, swimmingpool varmeapparater og klimaanlæg. I 1987 Paloma industrier købt verdens største outfitter af gasapparater, Rheem, kombinerer to af verdens førende kommercielle apparat producenter.

Som Sears brand navn markedsføres Kenmore med den meget populære Sears katalog. At gøre primært bolig produkter som Tøjvask apparater og køleskabe, nyder Kenmore en 50 procent højere markedsandel end den næste nærmeste konkurrent.

Typer

Fordi Rheem er baseret mere i fremstilling kommercielle og Kenmore bolig, produkter, er der kun et par, som hver enkelt virksomhed gør. Rheem har specialiseret sig i udvikling af apparater og systemer, der er på en større skala. Disse produkter omfatter hele hjem klimaanlægget systemer og vandvarmere. Inde apparater, såsom spænder, vaskemaskiner, tørretumbler og opvaskemaskiner, er hvad der gør Kenmore sådan en pålidelig og populære mærke.

Funktioner

Hver enkelt virksomhed gør elektriske vandvarmere til boliger. Rheem er produkt linje korte, og har været at udvikle vandvarmere siden virksomhedens begyndelse. Bestående af en automatisk termostat, en selvrensende system og en isoleret tank design, der reducerer ledende varmetab, er professionel elektrisk serien en af Rheems bedste sælgere.

Ligeledes er Power gnier 12 en betroet produkt i linjen Kenmore. Power gnier 12 har en Super Limeguard system og en glas-foret stål tank, giver modstand for at lime opbygning og en længere levetid.

Overvejelser

Både Kenmore og Rheem har deres niche i opvarmning, køling og opvarmning produkter af vand. Rheem er mere kommercielle baseret, gør det meste af sit arbejde med kontorbygninger og hele hjem opvarmning og afkøling. Kenmore, på den anden side er mere fokuseret på hverdagens brug produkter til punktet, der ifølge Kenmore, "en i hver tre amerikanske hjem indeholder en Kenmore apparat."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com