Rhus for at male et soveværelse

March 8

Lad din fantasi reglen, når de overvejer udsmykning idéer for at male et soveværelse. Tilføje farve, trim, finish, accenter eller billeder på soveværelse vægge giver dem farve, tekstur og stil. Bestemme dit tema eller den stemning, du ønsker at oprette og bruge dine vægge til at udtrykke det. Det bedste aspekt af maleri et soveværelse er, at det er nemt at Annuller Fortryd når du ønsker en anden forandring.

Nye neutrale

Af hensyn til at holde en åben, lys følelse, vil mange mennesker ikke vove fra sletten hvide vægge. Men der er flere nye neutrale, der kan opnå en lignende breezy effekt. For en asiatisk fusion eller eco-design look, så prøv en dæmpet jorden tone som sandsten. Gå designer med en dæmpet tone af kalk grønne, eller prøv et strejf af fransk land med smøragtig gul. En stor trend i soveværelse vægge er due grå, ofte med en blå undertone, men det virker bedst hvis rummet har en god kilde af naturligt lys. Hvis ikke, grå med rose undertoner tilføjer varme for at holde rummet fra følelse for sterile. Til en meditativ miljø, overveje periwinkle blå. Antikke hvide eller hvide med de lyseste antydninger af grøn, lavendel, pink eller blå er passende for en lurvet chic eller sommerhus effekt.

Accent vægge

Maleri en accent væg i soveværelse er frigørelse, fordi farven kan være modigere. Du kan kaste en humørsyg følelse med dyb rød eller hælder mod den boheme moderne trend med spraglede blues og greens i juvel toner af sapphire, emerald, turkis og jade. Strike en retro 50 ' erne Bemærk med aqua og en candyfloss lyserød trim. En nylig sofistikeret kombination, der er populære kombinerer espresso brown med lavendel. Give en stærk baggrund for en moderne monokromatiske look, birkes sort (lidt blødere end grundlæggende sort) eller elfenben.

Maleri effekter

Maleri effekter kan definere et soveværelse indretning tema. For eksempel, hvis du male over mørke vægge med et tyndt lag af kalk, lad det tørre og derefter nød overfladen med finkornet sandpapir, til at skabe en lurvet chic look. Prøv den samme effekt med to lysere nuancer såsom Valmue orange og fuchsia, og den resulterende look er indisk eller marokkanske. Et soveværelse er ideel for at prøve en faux finish. Prøv marmoreret sennep gul for en fransk land tema eller svamp maleri for en marmoreret effekt, der fremkalder spanske haciendas og toscanske køkken. Bruge stencils til at oprette en dekorative trim eller en kombination af stencils for en vægmaleri.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com