Rhus for delte børneværelse

July 28

Rhus for delte børneværelse

Når dekorere en delt soveværelse rummet, vælge en indretning tema eller farve ordningen, som vil glæde både børn. Tillad hvert barns personlighed at skinne igennem via prydgenstande og hobby-specifikke stykker. Fejr børnenes interesser ved at styrke soveværelse med væg udsmykning og stof designs, der afspejler deres lidenskaber.

Køjesenge

Ved hjælp af køjesenge vil tillade mere plads plads for andre møbler og hobby-relaterede emner. Arrangere senge som et twist på traditionelle køjesenge, der sidder i den samme retning, så de er vinkelret på hinanden. Vælg en bottom seng, der er udstyret med en skuffe til ekstra lagerplads. Tillad børn at vælge sengetøj, der udtrykker deres individualitet samtidig supplerer hinanden. For eksempel, pluk one Talsmanden byder turkis, gule og hvide striber og en visning af en feminin blomster mønster i matchende farver. Male væggene bag hver seng en markeringsfarve, der behager hvert barn, og give hver sovende plads med en sconce som en personlig belysning element.

Værelse delelinjer

Hvis børn vælger ikke at have køjesenge, bruge dekorative elementer til at opdele rummet mellem de sovende rum. Købe to enkeltsenge og adskille dem med en fluffy gulvet runner, der koordinerer med strøelse. Bruge runner til at samle to forskellige farver som en orange, gule og hvide geometriske trykt tæppe i mellem senge med orange og gule dyner. Placere en kommode mod væggen i mellem de to senge til yderligere dele pladsen. Give hvert barn til at hænge hans foretrukne indrammede billeder eller illustrationer over hans seng. Som et alternativ til runner og kommode, skal du bruge en bambus eller træ rumdeler til at oprette personlige rum.

Fælles tema

Når dekorere en delt soveværelse rummet, kom med en indretning tema begge børn er enige om. Vælge aktiviteter, de nyder at gøre sammen, som går til stranden, spille baseball eller camping, når du vælger den ideelle tema. For en strand-inspirerede plads, vælge hvidkalkede møbler, såsom køjesenge, skrivebord og dressers for en ø look. Lad børnene vælge tropiske sengetøj farver som turkis, solrige gul, lime grønne og lyse pink. Hænge hylder, og tillade børnene til at dekorere dem med deres egen strand skatte, som skåle af muslingeskaller og havet glas eller stykker af drivtømmer. Forbedre plain hvide vægge med finurlig søhest, søstjerne, sand dollar og hval decals. Tilføje varme til fliser eller træ gulve med en lys tropiske fisk-formet tæppe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com