Rhus for døren patter inde i hjemmet

December 4

Rhus for døren patter inde i hjemmet

Døren patter har været omkring næsten lige så lang som døre selv. Oprindeligt tjener en utilitaristisk formål at fange opmærksomhed af dem bolig inden for, blev håndværk døren patter en kunstneriske bestræbelse. Døren patter byder gotiske ansigter, var dyr eller symboler en måde for boligejere at udtrykke noget om familien eller til at afværge solicitors. En samler af døren patter vil bringe kunst og charme af enheden i et hjem. Du tilføje historisk og visuel interesse til din bolig når du hænge døren patter på en væg, på indvendige døre eller har dem i en fotografisk udstilling.

Tema døre

Alle døre i huset, det være sig soveværelse eller badeværelse, er skænket med sin egen personlighed, når det er monteret med en dramatisk Dørhammerskægget. Male hver dør en anden fed farve til at efterligne gamle europæiske døre og "distress" maling-job ved at gnide let med sandpapir eller tilføje en vandig hvid vask over den nyligt malede overflade. Pryde hver dør med en antik Dørhammerskægget byder på klassiske gotiske billedsprog. Brug den samme dør farve i rummet som døren åbner--enten i væg maling eller tilbehør--man binder rummet sammen.

Smalle væg

Vis din door dørhammer samling ved at hænge patter i en lodret linje ned en smal mur i dit hjem. En smal arkitektoniske detaljer, der opdeler værelser eller grænser vinduer og døre er et naturligt afgrænset område at fremvise dine patter. Male farverige firkanter på væggen for at tjene som et nostalgisk kulisse for hver Dørhammerskægget og gøre den smalle væg vise et brændpunkt i rummet.

Sofa række

Montere døren patter på en lang planke af træ i en vandret mode til at hænge over en sofa i stuen. Male træet en levende farve eller pletter en rustik stykke træ en dyb kirsebær skygge. Nød træ til at give det en alderen look. Du opretter et rum fuld af tekstur og arkitektoniske detaljer, når du montere døren patter lige langt fra hinanden på træ og hænge det over en lang sofa. Du kan også montere hver Dørhammerskægget på egen square malet eller bejdset træ og hænge i en række over sofaen for en lignende virkning med mere alsidighed.

Fotocollage

Du kan drage fordel af udseendet af dekorative og usædvanlige døren patter, selv hvis du ikke ejer dem. Indsamle fotografier af historiske og antikke door patter fra online foto sites og udskrive dem fra din hjemmecomputer. Ramme billeder med matchende hvid mat og sorte rammer, eller oprette en fotocollage af indramning alle billederne i en billedramme. Dekorere et køkken, bad, kontor eller boligareal med indrammede fotografier til at bringe en door dørhammer element til rummet.

Badeværelse indretning

Vis din eklektisk door dørhammer samling i badeværelset ved at bruge dem til at hænge dine håndklæder. Mange dør patter har en hoop-lignende banke mekanisme, hvorigennem et håndklæde kan være gevind. Udskift din eksisterende håndklædeholder med et par døren patter hang i en vandret linje. Ekstra bløde håndklæder vil kræve en standard rack, men døren patter kan stadig hænge lige over rack til at få en lignende stemning i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com