Rhus for franske Provincial Entertainment Centers

May 21

Tegning inspiration fra land sommerhuse i Provence, skaber fransk provinsielle indretning en varm, hyggeligt look til ethvert rum. Det er en ideel stil for et Familieværelse, fordi det giver en behagelig, båret i føler at familie og venner vil sætte pris på. Entertainment center er normalt det største element af møbler i et Familieværelse, så du eventuelt kan basere dit franske provincial look omkring det som et anker i rummet. Du kan dekorere et underholdningscenter for at passe den franske landstil, så længe du bruger de rigtige farver og tilbehør til at gøre arbejdet.

Lade det naturlige

Fransk provincial møbler er ofte tilbage med en naturlig finish, fordi naturmaterialer er et vigtigt element i indretningen. Du kan afslutte din underholdningscenter med en plet, så træets naturlige åretegning er stadig synlige. Dog skal du sørge for at vælge en mørk plet, der giver møblerne et varm og rige look. Det skaber en slående udseende, hvis du har lysere træ eller tæppebelagte gulve fordi kontrasten mellem den mørke træ af underholdningscenter og den lyse farve af gulvet naturligt trækker øjet.

Male det

Hvis dit værelse er mørkere vægge og du ønsker at lysne pladsen, kan du vælge for at male din franske provincial entertainment center i stedet for farvning det. Franske country indretning har ofte møbler malet i lyse farver, og faux finish teknikker kan bruges til at give møblerne en antikke look. Prøv Hvidte din underholdningscenter for at skabe en nødstedte finish. Men hvis du foretrækker en mere finurlig udseende, male underholdningscenter i en solid hvid eller creme skygge og bruge stencils for at tilføje farverige designs på dens overflade. Vælg stencils i form af vinstokke, blomster eller endda husdyr, ligesom haner til at give din franske provincial stil underholdning center en one-of-a-kind look.

Parre den med en mønstret sofa

Når du har afgjort på et kig til din underholdningscenter, skal du vælge andre møbler at omgive det med, har også en fransk provins look. En af de vigtigste punkter at overveje, er sofaen, fordi det vil sandsynligvis være placeret foran underholdningscenter. Vælge en sofa, der er betrukket med en fransk provins stil stof som chintz eller calico. For den mest autentiske look, så prøv toile mønstret sofa i en fed sort og hvid. Hvis du ikke kan finde en sofa i det rigtige stof, købe toile eller calico stof til at gøre slipcovers at slår din plain sofa til den ideelle følgesvend til en fransk provins underholdningscenter.

Tilføj det rigtige tilbehør

Mens din underholdningscenter vil huse dit tv, DVD-afspiller og andet udstyr, hjemmebiograf, kan du stadig have plads til at vise elementer. Tilføjer det rigtige tilbehør til det kan give yderligere franske provincial flair til dit værelse. Look for keramik i fransk land farver som blå, gul og grøn. Selv pitchers kan tilføje farve og interesse at hylde af din underholdningscenter hvis du tilføje nogle silke lavendel spray eller solsikker til dem. Kobber skåle eller kopper også arbejde, og du kan placere lavendel duftende stearinlys i smedejern lysestager for en enkel, men elegant display.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com