Rhus for gamle krystallysekroner ved hjælp af materiale

December 12

Rhus for gamle krystallysekroner ved hjælp af materiale

Gamle krystallysekroner er elegant i en victoriansk hjem, men kan synes ude af sted i en moderne eller land hjem. Opdater din krystallysekrone med lidt stof og nogle kreativitet. Få hjælp under Lysekronen ned og indrette det ved jordoverfladen i stedet for forsøger disse ideer på en stige.

Winter Wonderland

Hvis dit hjem design er sprøde som en vintermorgen, overveje at ændre din lysekrone til at matche. Købe nogle hvide, shaggy garn fra Stofbutik og nogle hvide bomuld eller spandex stof. Wrap den hvidt stof omkring messing dele af lysekrone, sikre det med klæbemiddel. Wrap lysekrone dele igen med den lodne garn. Da hang, vil din lysekrone ligne et snefnug.

Slaske Anne

Land-tema boligen bare tigger om en Slaske land lysekrone. Få nogle quiltning stof og skær det i strimler. Binde strimler på messing dele af lysekrone, stabling dem tæt sammen. Afslut udseendet af dækker den lysekrone plade bunde med stof og erstatte krystallerne med flosset ornamenter.

Fantasy

Drej din spisestue i en historiebog ved at oprette en fantasy-tema lysekrone. Pak hver messing arm i en forskellige farvestrålende stof. Erstatte krystal skåle med lampeskærme, også beklædt med lyse stof. Endelig, udskifte krystaller med silke sommerfugle eller guldsmede.

Frynser

Moderne hjem har så meget indretning, der er skarpe og firkantede. Tilføje et hoved vippe knudepunkt ved at forvandle din krystallysekrone i frynser lysekrone. Fjerne alle krystal og pæren dækker. Bruge lim til at lime fringe stof langs toppen af alle messing stykker. Lim personalegoder til fælge i lyset dækker og du har en meget moderne lysekrone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com